Din handlekurv (0)

Pris per deltaker

Regnskapsforum Høst 2019 Visma Business

Fra manuelt til digitalt regnskap - med økt kunnskap

Regnskapsførere bruker fortsatt mye tid på manuelle prosesser. Bli med oss på et felles løft mot 2020 for å fjerne de unødige og ikke-verdiskapende manuelle oppgavene.

På Regnskapsforum ser vi på hvordan vi kan flytte tid og fokus fra manuelt arbeid til økt fokus på automatisering, kontroll og tiltak.

På Regnskapsforum Høst 2019 får du demonstrert:

 • Autoverktøy, hvordan koble autoverktøy opp mot eksisterende regnskapsprogram, nyheter og gode rutiner 
 • Nyheter og tips og triks i siste versjon av Visma Business

Regnskapsforum Høst 2019 er for brukere av Visma Business og Visma Business Regnskapsbyrå. Regnskapsforum er nyttig både for deg som har tatt i bruk auto-produkter sammen med Visma Business og for deg som vurderer å gjøre det. Auto-produkter, er for eksempel Visma Document Center, Visma AutoInvoice, Visma AutoPay, og Visma AutoCollect.

Regnskapsforum blir fortløpende oppdatert med de viktigste nyhetene det siste året.

På konferansen møter du våre mest engasjerte og erfarne senior rådgivere som brenner for å dele det de kan om gode arbeidsprosesser, system og automatisering.

Konferansen varer en dag fra kl 09:00 – 16:00. 

Kurset inngår i avtale om Kursabonnement.
 • Status - automatisering
  • Hvor er vi?
  • Hvor skal vi? 
 • Fra billagsmottak til betaling
  • Effektiv bilagshåndtering 
  • Håndtering av alle typer innkomne bilag 
  • Betalingshåndtering 
 • Ny funksjonalitet i Autoprodukter
  • Siste nytt om Autoprodukter og automatisering
  • Tips & triks
 • Nyheter i siste versjon Visma Business 
  • Dypdykk i Visma Business
  • Tips & triks
  • Vi avdekker godt bevarte hemmeligheterPå Regnskapsforum blir du oppdatert på siste nytt om automatisering, i siste versjonen av Visma Business, samt i et relevant fagtema. Regnskapsforum er nyttig både for deg som har tatt i bruk auto-produkter sammen med Visma Business og for deg som vurderer å gjøre det. Auto-produkter, er for eksempel Visma Document Center, Visma AutoInvoice, Visma AutoPay, og Visma AutoCollect.

Praktisk informasjon

Alle deltagere mottar elektronisk dokumentasjon i forkant av kurset. Etter gjennomført kurs mottar du kursbevis og blir bedt om å gi din evaluering av kurset.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Kurset inngår i avtalen om Kursabonnement

Etterutdanning

Visma Software har vurdert konferansen til følgene etterutdanning:

For regnskapsfører: 2 timer Bokføring, 2 timer Regnskapsførerregelverket og god regnskapsføringsskikk, 2 timer Andre fagområder
For revisor: 6 timer Andre fagområder

Bli Visma Certified SuperUser

Dokumenter dine kunnskaper i Visma Business og ta sertifiseringstest og bli Visma Certified SuperUser. Les mer om Visma Certified SuperUser ( VCSU) her. "Regnskapsforum" er et av kursene vi anbefaler før sertifiseringstest i Finansmodulen og Logistikkmodulen. 

Forelesere

Kenneth Flaglien, regnskapsekspert, -rådgiver og seniorkonsulent. Kenneth har jobbet med Visma Business i over 10 år, var årets konsulent i 2015, og er nå leder for Vismas kompetanseteam for regnskapsbyråbransjen. Han brenner for å ta i bruk ny teknologi, å effektivisere og å hjelpe byråer til å finne gode arbeidsprosesser med nytt system.

Christine Svela, rådgiver, kursholder og konsulent på ERP-systemer i snart 20 år. Christine har jobbet med Visma Global fra 2001, Documentsenter siden 2004 og Visma.net siden 2012, både skytjenestene koblet til Visma Global, samt Visma.net ERP. Hun brenner for effektivisering av arbeidsmåter i Visma Global med mottoet; "Jobben skal gjøres med færrest mulig tastetrykk".

Ronny Holen, konsulent, rådgiver og kursholder i HRM-produkter. Ronny har arbeidet med programvare fra Visma i over 15 år. Han arbeider til daglig som rådgiver for våre profesjonelle brukere i regnskapsbyråer og konsulenter hos våre partnere. Han brenner for helhetlig og digital programbruk.

Sted og dato
Antall deltakere
Status Ledige plasser
Varighet 1 dager
Klokkeslett 09.00 - 16.00
Pris 3400
Adresse Visma-huset Skøyen
Kurssted Åpne kart