Regnskapsforum Høst 2018

Fra manuelt til digitalt regnskap - med økt kunnskap

Hvordan flytte tid og fokus fra bilagsbehandling og betaling til økt fokus på analyse, kontroll og tiltak?

Delta på Regnskapsforum Høst 2018 og få demonstrert:

  • Autoverktøy, nyheter og gode rutiner for bilagsbehandling og betaling
  • Nyheter og tips og triks i Visma Business og Visma Global
  • Praktisk regnskapsanalyse - for økt regnskapsforståelse

På Regnskapsforum Høst 2018 vil du bli bedre kjent med autoproduktene fra Visma og hva som er nytt rundt automatisering. I tillegg presenterer vi nyheter i siste versjon av din Visma programvare og deler noen virkelig gode tips og triks. Dagen avsluttes med praktisk regnskapsanlayse for økt regnskapsforståelse og endret fokus.

Regnskapsforum Høst 2018 er for brukere av Visma Business og Visma Global, og er nyttig både for deg som har tatt i bruk auto-produkter og for deg som vurderer å gjøre det.

Auto-produkter, er for eksempel: Visma Document CenterVisma AutoInvoiceVisma AutoPayVisma AutoCollect

Foredragsholdere

På konferansen møter du tre av våre mest engasjerte og erfarne senior konsulenter som brenner for å dele det de kan om gode arbeidsprosesser, fag, system og automatisering.


Kenneth Flaglien

Kenneth er regnskapsekspert, -rådgiver og seniorkonsulent. Kenneth har jobbet med Visma Business i over 10 år, var årets konsulent i 2015, og er nå leder for Vismas kompetanseteam for regnskapsbyråbransjen. Han brenner for å ta i bruk ny teknologi, å effektivisere og å hjelpe byråer til å finne gode arbeidsprosesser med nytt system.

Christine Svela

Christine er rådgiver, kursholder og har vært konsulent på ERP-systemer i snart 20 år. Christine har jobbet med Visma Global fra 2001, Documentsenter siden 2004 og Visma.net siden 2012, både skytjenestene koblet til Visma Global, samt Visma.net ERP. Hun brenner for effektivisering av arbeidsmåter i Visma Global med mottoet; "Jobben skal gjøres med færrest mulig tastetrykk". Her kommer i stor grad skytjenestene inn i bildet.

Knut Lofsberg

Knut er seniorkonsulent, rådgiver og kursleder med fagansvar for Visma Finale (årsoppgjør, avstemming, skatt). Knut har erfaring med regnskapsanalyse i over 25 år og har sterkt engasjement for og er bidragsyter til økt kunnskap om viktighet av nøkkeltall og analyse i norske bedrifter.

Ronny Aukrust

Ronny er rådgiver, seniorkonsulent og kursleder med ekspertise i HRM produkter. Ronny har 15 års erfaring med ulike Visma programvare, han er leder for et konsulent team med kompetanse på HRM program og autoprodukter. Ronny brenner for helhetlig og digital programbruk, og å dele sin kompetanse. 

Etterutdanning

Visma Software har vurdert konferansen til å gi følgene etterutdanning:
For regnskapsfører: 2 timer Bokføring, 2 timer Regnskapsførerregelverket og god regnskapsføringsskikk, 2 timer Andre fagområder
For revisor: 6 timer Andre fagområder

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.