Fagkurs innen regnskap, lønn, kommunikasjon og ledelse

Changepointer®

Lær deg å bruke det effektive kommunikasjonsverktøyet Changepointer® -  5 steg for å lykkes med å presentere en endring

Påvirk andre på en måte som faktisk funker!

Tenk deg å presentere en endring uten å møte motstand, at alle er med deg og blir supermotivert av ditt endringsforslag!

Vi kan ikke love deg dette etter en kursdag, men vi kan gi deg et verktøy som du kan bruke med en gang for å oppnå økt gjennomslagskraft.

Kurs i Changepointer

På et fire timers kurs blir du kjent med, og lærer deg å bruke det effektive kommunikasjonsverktøyet Changepointer. Du lærer hvordan du kan presentere en endring på en overbevisende måte, du blir sertifisert i Changepointer® og får en 3 måneders gratis web-versjon av verktøyet.

Jeg ønsker mer informasjon, eller å bli kontaktet vedrørende kurset

Pris for kurs + tilgang til verktøyet, kr. 4.990,-

Målgruppe 

HR-, forretnings-, prosjekt-, og avdelingsledere. Et kurs for deg som vil motivere andre for få de med på endringer. Kan brukes av alle, og for presentasjon av små og store endringsforslag.

Changepointer® hjelper ledere og

 • Tydeliggjøre formål og hensikt med endringsinitiativ
 • Lage en overbevisende story   
 • Skape en enhetlig stemme i ledergruppen
 • Belyse gevinsten av endringen fra de ansattes side
 • Bli tryggere på å kommunisere
 • Ta mer gjennomtenkte beslutninger

Verktøyet er morsomt å jobbe med og gir umiddelbare resultater!

«Flere hundre ledere fra offentlig sektor og privat næringsliv bruker allerede verktøyet daglig!»

Agenda

 • Hvorfor er endringskommunikasjon så viktig, og samtidig så vanskelig?
 • Bli kjent med kommunikasjonsverktøyet ChangePointer
 • Enkle og praktiske tips til hvordan en historie bygges opp og presenteres
 • Lær å prioritere argumentene dine
 • Uformell trening i små grupper med egne «overbevisende historier».
Les mer

Om foreleserne

 

Amund Fjeldstad: Amund var tidligere Europaleder for et av verdens meste anerkjente konsulentselskaper, Gartner, med ansvar for resultater og mennesker i over 30 land. I Gartner startet han som rådgiver, fikk deretter lederansvar, og skapte resultater i en årrekke og i flere geografier, gjennom en klar, praktisk og effektiv lederfilosofi. Som operativ leder utviklet Amund en modell for utvikling av bedriftskultur.

Amund jobber både med ledere, ledergrupper, og ansatte, og er hovedarkitekten bak mange av modellene Fjeldstad & Partners bruker. Han siteres ofte i pressen på temaer som ledelse og utvikling av bedrifts- og salgskulturer, og er en anerkjent foredragsholder. Han har blant annet forelest flere ganger ved Universitetet i Helsinki om holdningsendring og Win/Loss i salg.

Amund har bakgrunn som offiser fra forsvaret, har gitt ut tre bøker («Solgt», «Opptur» og «Sunt bondevett på jobben»).

 

Marianne Ryeng: Marianne er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI Sandvika og Universite Libre de Bruxelles og har spesialisert seg i organisasjonspsykologi og ledelse.

Marianne kommer fra Gartner, hvor hun blant annet hadde HR-ansvar for Norden, og har vært med i F&P fra starten i 2007.  Hun er en løsningsorientert handlekraftig prosjektleder og kursholder, og har en viktig rolle i å strukturere opp ogkundetilpasse programmene våre. Marianne gjør 1:1 coaching, intervjuer, gjennomfører seminarer og workshops. Hun er NLP practitioner og er sertifisert i MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) personlighetstest.