Regelcruise 2016

9. - 11. november
Praktisk informasjon     |      Foredragsholdere     |     Påmelding

Lyst på et annerledes kontorlandskap for noen dager?

Få faglig påfyll på cruise til København

Bli med og opplev et annerledes, motiverende og sosialt kurs mellom Oslo og København. Blått hav og god mat setter perfekte rammer for faglig påfyll i lønns- og personalfaget!

Program

  • Hva kreves av dokumentasjon, avstemming og oppbevaring av lønnsbilag i forbindelse med regnskap og lønn? 
  • Nyheter og nye versjoner i Huldt & Lillevik Lønn og Visma Lønn
  • A-melding - Rapportering av arbeidsforhold, feilmeldinger, korreksjoner mm.
  • "Matkroken" - Hva kan arbeidsgiver dekke?
  • Nyheter på lønns- og personalområdet
  • Krav på fri fra jobben - Hva med lønn eller stønad?

  

 

København er kjent, kjær og mye besøkt av nordmenn. Byen holder ennå på det typisk danske lynne og den deilige atmosfæren, og overalt kan du finne en uteservering eller et vertshus. I København finnes også utallige smågater, åpne plasser, torg og parker, kombinert med at byen byr på all den atmosfære, sjarm og storbyliv du bare kan ønske deg, blir det deilig å være norsk i København!

Foredragsholdere

Sven Ivar er en av Norges fremste eksperter på lovverket innen lønns- og personalområdet. Han er en ettertraktet foredragsholder med lang erfaring og evne til å formidle lover og regler på en måte alle forstår. Med smittende humør får du fagkunnskap og oppdateringer på plass. Spesialområder: Arbeids- og trygderett, kontraktsrett, ferielov og HMS. Sven Ivar underviser og sensurerer også i juridiske fag ved Høgskolen i Lillehammer.

 

Tormod er utdannet skatterevisor ved Skatteetatskolen i Oslo. Han jobber som rådgiver på fagområdet lønn og skatt. Han har vært ansatt i Visma siden desember 2002, hvor hoveddelen av arbeidet består i regelsupport og å holde kurs. Tormod har lang erfaring med lønnsregler, er kunnskapsrik, har god oversikt og formidler lønnsfaget på en engasjert og forståelig måte..

 

Vanja er advokatfullmektig med spesialområder innen arbeids- og trygderett. Hun har tidligere arbeidet som rådgiver i NAV og har særlig kompetanse innen foreldre- og sykepenger, samt pensjon. Vanja er dyktig og har god forståelse for de praktiske problemstillingene som oppstår på en arbeidsplass og evner å knytte dette sammen med regelverket på en enkel måte.

 

Anniken har Bachelor i økonomi og forretningsjus fra BI i Oslo. Anniken jobber til daglig som supportkonsulent overfor våre kunder og partnere på Visma Lønn og Visma.net tjenestene. Arbeidet som konsulent gir henne de beste forutsetninger for å være kursleder innen disse produktene / tjenestene.

 

Åse har tidligere arbeidet som systemadministrator i Avinor, på plattformen Oracle Financial, Oracle HR og Oracle e-suite. Åse har jobbet som lønnskonsulent for Huldt & Lillevik siden 2004. I tillegg til å supportere kunder via telefon, holder hun kurs i alle Huldt & Lillevik-produktene innen faget lønn.

 

Morten har 20 års erfaring fra ligningskontor, lønnsavdeling og revisjon før han begynte i Visma Services i 2007. Morten har svært god kjennskap til lovgivningen knyttet til lønnstakere og har god lønns/HR-kompetanse fra sitt arbeide i lønnsavdeling og på ligningskontor. Han har bred operativ erfaring innenfor regnskap generelt, og årsavslutning/ligningspapirer spesielt. Han har i mange år holdt kurs både internt og eksternt.

 

 

Praktisk informasjon

Pris
Kr. 9900,- per person

Varighet
9. - 11. november 2016

Hvem passer konferansen for?
Konferansen passer for alle som jobber med regnskap, lønn og personal, og/ eller lønnssystemene Huldt & Lillevik Lønn og Visma Lønn.

Annet
Påmelding er bindende. 
Dersom du har spesielle behov som må hensyntas, skriv dette i kommentarfeltet ved påmelding. 

Etterutdanning
Visma vurderer de ulike foredragene til følgende antall timer til godkjenning for revisorer og regnskapsførere.

Tema Revisor Regnskapsfører
Regnskap og lønn 1,5 t skatt/avgift + 1 t bokføring 1,5 t skatt/avgift + 1 t bokføring 
Huldt & Lillevik: A-melding 1 time annet 1 time annet
Visma Lønn: A-melding  1 time annet  1 time annet
"Matkroken"  1 time skatt/ avgift 1 time skatt/ avgift 
Regelendringer og nyheter på lønns- og personalområdet 0,5 t skatt/ avgift + 0,5 t rettslære 0,5 t skatt/avgift + 0,5 t annet
"Spørsmål og svar" - Lønn og skatt  0,5 t skatt/ avgift + 0,5 t rettslære  0,5 t skatt/ avgift + 0,5 t annet
Krav på fri fra jobben  1 timer rettslære 1 time annet
     
Oppsummert 4 timer skatt/ avgift
2 timer annet
2 timer rettslære
1 time bokføring
4 timer skatt/ avgift
4 timer annet
1 time bokføring
 

 

Til toppen

Lurer du på noe?

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet under.