Konferanse Lønn og Personal, Holmenkollen

Soria Moria Hotell 24. - 26. oktober

Du inviteres til en opplevelse utenom det vanlige ved Oslo sitt landemerke Holmenkollen

Bli med på lønn og personal konferanse på Soria Moria Hotell i Holmenkollen 24. - 26. oktober 2018.

Konferansen gir deg som lønnsmedarbeider et møte med fagekspertisen innen lønn og personal, samt tid med kolleger i tilsvarende stillinger. Konferansen er eksklusive for deg som er brukere av lønnsprogrammene Huldt & Lillevik Lønn og Visma Lønn. 

Konferansen finner sted på Soria Moria Hotell, på Oslo tak, i Holmenkollen, 500 høydemeter over havet, 50 minutter fra Gardermoen og 20 minutter unna Oslo Sentrum. 

Gode grunner til å delta:

  • Faglig oppdatering innenfor Lønnsprogram, regelverk og HR
  • Inspirasjon og påfyll i en travel hverdag
  • Tid sammen med dyktige rådgivere og konsulenter innenfor lønn og personal
  • Møt hyggelige kolleger fra andre bedrifter
  • Sosialt samvær i hyggelige omgivelser

Agenda onsdag 24. oktober

Nyheter innen lønn og personalområdet 2018

Ny høyesterettsdom om arbeidstid og reisetid - hva gjelder nå?

Foreslåtte regler 2019

Parallelle sesjoner:

A: Huldt & Lillevik Lønn: Nyheter og nyttige tips

B: Visma Lønn: Nyheter og forbedringer i versjon 13 /13.10

Agenda torsdag 25. oktober

Nye regler om sykepenger - er du og organisasjonen klar?

Årsoppgjørsrelaterte temaer / ofte stilte spørsmål ved årsavslutningen

Parallelle sesjoner:

A: Huldt & Lillevik Lønn: Lønnsarter - Kontroll og ulike måter å bruke lønnsarter

B: Visma Lønn: Naturalytelser - har du innberettet riktig fordel i år?

Parallelle sesjoner:

A: Huldt & Lillevik Lønn: Årsavslutning - Avstemming og overføring til nytt år

B: Visma Lønn: Halv skatt i november / desember, Lønnskjøring uten skatt

Parallelle sesjoner:

A: Huldt & Lillevik Lønn: Hente skattekort for 2019

B: Visma Lønn: Forberede årsavslutningen og opprettelse av nytt år, Avstemming Altinn - lønn - regnskap

Agenda fredag 26. oktober

Velg mellom disse to foredragene:

Parallelle sesjoner:

A: Huldt & Lillevik Lønn: Arbeidsforhold

B: Jobb smartere med Visma Lønn

Soria Moria Hotell

Edvard Grieg ga navnet «Soria Moria» til det som en gang het Voksenkollen Sanatorium. På den tiden var det et sted hvor man «hentet seg inn» – idag er det i tillegg et sted hvor man jobber, planlegger og roer ned sinnet. Enten det er til krevende regjeringsforhandlinger, en hyggelig feiring eller en faglig og berikende samling for oss som er interessert i lønnsarbeid. Les mer om Soria Moria Hotell her.

Frognerseteren og Skimuseet

Torsdag kveld skal vi på utflukt. Vi besøker Skimuseet - Norges mest besøkte turistattraksjon og en av verdens mest kjente idrettsarenaer. Vi får omvisning i museet og et besøk i hopptårnet, i hopptårnet får du vikelig flott utsikt over Oslo og omegn.

Senere på kvelden skal vi innta middag på historiske Frognerseteren, som er anerkjent for sitt gode kjøkken. 

Foredragsholdere

På konferansen møter du disse dyktige og engasjerte foredragsholderne. 

Jenny M. Høiby
Jenny har bachelor i Økonomi – og Forretningsjus fra BI. Hun har lang erfaring med Huldt & Lillevik og jobber i dag som juridisk rådgiver innen fagområdet lønn og skatt. Jenny er en dyktig foredragsholder som evner å koble sin kompetanse på H&L-systemene sammen med regelverket.
Kenneth Skogen
Siden 2010 har Kenneth jobbet som lønnskonsulent på Huldt & Lillevik Lønn. Han hjelper kunder via telefon og web i tillegg til å holde kurs. Kenneth er utdannet i fagene økonomi og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI.
Monica Bremtun-Olaussen
Monica er jurist med cand.jur fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som juridisk rådgiver og foredragsholder og har vært ansatt i Visma siden 2008. Monica sine spesialområder er arbeidsrett, trygderett og ferieloven. Monica er en engasjerende foredragsholder og formidler regelverket på en enkel og lettfattelig måte.
Ivar Grøndahl
Ivar er en erfaren foredragsholder med lang fartstid innen lønn og personal. Han arbeider med bistand for juridisk avdeling, og holder kurs innen fagområdene lønn/skatt og personal. Ivar er en engasjerende og dyktig foredragsholder som med sin lange erfaring med Huldt & Lillevik produktene og regelverket formidler et komplisert stoff på en enkel og lett forståelig måte.
Åse Andreassen
Åse har jobbet som lønnskonsulent på Huldt & Lillevik Lønn siden 2004. I tillegg til å supportere kunder via telefon og web, har Åse vært foredragsholder på mange typer Huldt & Lillevik kurs. Åse har tidligere arbeidet som systemadministrator i Avinor, på plattformen Oracle Financial, Oracle HR og Oracle e-suite.
Sandra Iselin Olsen
Sandra har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 2014. Sandra er kjent for sin klare fremstillingsevne og sine klare raske svar. Hun er utdannet regnskapsøkonom fra Fredrikstad Fagakademi.
Sven Ivar Lønneid
Sven Ivar er en av Norges fremste eksperter på lovverket innen lønns- og personalområdet. Han er en ettertraktet foredragsholder med lang erfaring og evne til å formidle lover og regler på en måte alle forstår. Med smittende humør får du fagkunnskap og oppdateringer på plass. Sven Ivar underviser og sensurerer også i juridiske fag ved Høgskolen i Lillehammer.
Vanja Ramsrud
Vanja er advokatfullmektig med spesialområder innen arbeids- og trygderett. Hun har tidligere arbeidet som rådgiver i NAV og har særlig kompetanse innen foreldre- og sykepenger, samt pensjon. Vanja er dyktig og har god forståelse for de praktiske problemstillingene som oppstår på en arbeidsplass og evner å knytte dette sammen med regelverket på en enkel måte.

Praktiske opplysninger

Påmeldingen er bindende. 

Pris: 12900,-  

Prisen inkluderer busstransport tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo sentrum, fullpensjon, drikke til måltidene og utflukt. Vi gjør oppmerksom på at eventuell ekstra overnatting kommer i tillegg til deltakeravgiften.  

Timer til godkjenningsordningen

Regnskapsfører:

Dag 1: 4 timer Skatterett/avgiftsrett og 3 timer Rettslære, 7 timer Annet

Revisor:

Dag 1: 2 timer Skatterett og 12 timer Annet.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.