Regeloppdatering 2016

Rust deg for årsavslutningen

Forside     |     Når er vi hvor?     |     Foredragsholdere

I år har vi følgende dyktige juridiske rådgivere som skal reise landet rundt for å gi deg den oppdateringen du trenger.

 

Jenny Høiby

Jenny M. Høiby, Juridisk rådgiver
Jenny har bachelor i Økonomi – og Forretningsjus fra BI. Hun har lang erfaring med Huldt & Lillevik og jobber i dag som juridisk rådgiver innen fagområdet lønn og skatt. Jenny er en dyktig foredragsholder som evner å koble sin kompetanse på H&L-systemene sammen med regelverket.

Ivar Grøndahl

Ivar Grøndahl, Seniorrådgiver
Ivar er en erfaren foredragsholder med lang fartstid innen lønn og personal. Han arbeider med bistand for juridisk avdeling, og holder kurs innen fagområdene lønn/skatt og personal. Ivar er en engasjerende og dyktig foredragsholder som med sin lange erfaring med Huldt & Lillevik produktene og regelverket formidler et komplisert stoff på en enkel og lett forståelig måte.

Vanja Ramsrud

Vanja Ramsrud, Advokatfullmektig
Vanja er advokatfullmektig med spesialområder innen arbeids- og trygderett. Hun har tidligere arbeidet som rådgiver i NAV og har særlig kompetanse innen foreldre- og sykepenger, samt pensjon. Vanja er dyktig og har god forståelse for de praktiske problemstillingene som oppstår på en arbeidsplass og evner å knytte dette sammen med regelverket på en enkel måte.

Karianne Sørensen

Karianne Robøle-Sørensen, Advokatfullmektig
Karianne er advokatfullmektig med spesialisering i skatterett. Hun jobber med rådgivning innenfor lønn- og skatt, i tillegg underviser hun i juridiske fag på Høgskolen i Lillehammer. Karianne er kunnskapsrik, har god oversikt og formidler lønnsfaget på en systematisk og lett forståelig måte.

Julianne Meling

Julianne M. Habberstad, Advokat
Julianne er advokat, og har jobbet med rådgivning og opplæring av arbeidsgivere siden 2004. Hun er en erfaren foredragsholder innen ulike personalrelaterte temaer. Julianne evner å formidle komplisert stoff på en praktisk måte som gjør at deltakerne sitter igjen med konkret læring til bruk i egen hverdag. Hun underviser og er sensor i juridiske fag på Høgskolen i Lillehammer.

Sven Ivar Lønneid

Sven Ivar Lønneid, Advokat og leder for juridisk avdeling i Visma  Software
Sven Ivar er en av Norges fremste eksperter på lovverket innen lønns- og personalområdet. Han er en ettertraktet foredragsholder med lang erfaring og evne til å formidle lover og regler på en måte alle forstår. Med smittende humør får du fagkunnskap og oppdateringer på plass. Spesialområder: Arbeids- og trygderett, kontraktsrett, ferielov og HMS. Sven Ivar underviser og sensurerer også i juridiske fag ved Høgskolen i Lillehammer.

 Tormod Johansen

Tormod Johansen, Juridisk rådgiver
Tormod er utdannet skatterevisor ved Skatteetatskolen i Oslo. Han jobber som rådgiver på fagområdet lønn og skatt. Han har vært ansatt i Visma siden desember 2002, hvor hoveddelen av arbeidet består i regelsupport og å holde kurs. Tormod har lang erfaring med lønnsregler, er kunnskapsrik, har god oversikt og formidler lønnsfaget på en engasjert og forståelig måte.

 

Monica Bremtun-Olaussen, Jurist
Monica er jurist med cand.jur fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som juridisk rådgiver på legal-avdelingen hos Visma Software. Hun har vært ansatt i Visma siden 2008, og har spesialområder innen arbeids- og trygderett og ferieloven. Monica har god oversikt over regelverket, og hjelper deltakerne med å få den oversikten og kunnskapen de trenger i hverdagen for å håndtere praktiske problemstillinger.