Høgskolestudium Lønn og personal

Studiekompetanse i lønn- og personalarbeid

I samarbeid med Høgskolen i Innlandet - Lillehammer tilbyr Visma videreutdanning i Lønns- og personalarbeid. Det er et deltidsstudie over tre semestre, som fint lar seg kombinere med en fulltidsjobb.

Studiet passer for både for deg som jobber med eller ønsker å jobbe med lønn og personal. Studiet gir deg både en faglig og praktisk tilnærming, og blir dermed svært jobbrelevant. Du får formell kompetanse, studiepoeng og et solid faglig grunnlag for å jobbe med lønns- og personalspørsmål. Høgskolen i Innlandet - Lillehammer er den eneste høgskolen i Norge som tilbyr denne fagkombinasjonen.

Søknad og inntak: Det er for øyeblikket ingen opptak. For informasjon kontakt kurs@visma.no.

Første studiestart: Studiet er for tiden ikke aktivt.  

Målet for studiet

Målet er å gi deg et fleksibelt videreutdanningstilbud og et solid faglig grunnlag for å jobbe med lønns- og personalarbeid. I tillegg gir det formell kompetanse på høgskolenivå, som er en viktig dokumentasjon for jobbmuligheter og karriereutvikling. Studiet kan også inngå i utdanningskravet for å bli autorisert regnskapsfører.


Målgruppe

Studiet er utviklet for deg som arbeider med eller sikter mot oppgaver innenfor lønn og personal, men passer også for ledere med personalansvar.

 

Verdien for arbeidsgiver

Høgskolestudiet er en god investering for arbeidsgiver. Den ansatte opparbeider en høyere kompetanse som fører til økt effektivitet og bedre lønns- og personalhåndtering i bedriften.

 

Kursene som inngår i studiet

  • Personalarbeid med vekt på personalledelse, individuell arbeidsrett og trygderettslige problemstillinger.
  • Lønnsarbeid med vekt på regnskapsfaglige, skatterettslige og etiske problemstillinger.
  • Personalarbeid påbygging med fordypning i personaladministrasjon, individuell arbeidsrett og kollektiv arbeidsrett.

Personalarbeid og Lønnsarbeid kan gjennomføres over to semestre, med eller uten opphold. Du fullfører ett kurs per semester som hver gir 15 studiepoeng. Du kan ta Lønn- og personalarbeid i valgfri rekkefølge eller søke kun på én av dem. 

 

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.