Kundehistorier

Furusetgruppen
Lokasjon: Oslo.  
Bransje: Resturant.

Hør Signhild Henriksen, økonomisjef i Fursetgruppen, fortelle om hvordan riktige IT-verktøy er med på å effektivisere økonomiavdelingen samt skape vekst i selskapet.
Les mer om våre løsninger
Filmweb
Lokasjon: Oslo
Bransje: Film & Kino

Hør Harald Løbak Sæther, daglig leder hos Filmweb, fortelle om hvilke fordeler det gir å abonnere på et nettbasert økonomisystem fra Visma Software.
Les mer om våre pakker og priser
Tangen Trelast
Lokasjon: Nesodden
Bransje: Trelasthandel

Hør salgssjef Truls Falkenberg fortelle om hvordan Tangen Trelast effektiviserer hverdagen ved å ta i bruk moderne, bransjetilpassede løsninger fra Visma.
Les mer om våre bransjeløsninger
Lindberg & Lund
Lokasjon: Vestby
Bransje: Teknisk-kjemisk produksjon

Lindberg & Lund har tatt i bruk det nettbaserte selgerverktøyet SuperOffice CRM Online fra Visma. Hør Lillan Bekkhus, logistikkansvarlig i bedriften, fortelle om hvordan skyløsningen bidrar til å effektivisere arbeidshverdagen for de ansatte. Les mer om våre CRM-løsninger
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.