Nye muligheter med nettbasert ERP

Meld deg på gratis webinar i dag.

Med nettskyen har mulighetene for automatisering av
viktige forretningsprosesser aldri vært større

Stadig flere norske bedrifter tar i bruk skytjenester for å øke effektiviteten og styrke verdiskapingen. Gi dine fagfolk verktøyet de trenger for å prestere best mulig. Styrk ditt lederskap og administrasjon ved å gi tilgang til nøyaktig og oppdatert informasjon hvor som helst, når som helst og på alle enheter. Vi vil gjerne gi deg et kort innblikk i Vismas nettbaserte verden. Meld deg på webinar idag!

Hva er et webinar?

For å delta på webinar, logger du deg inn på en webside, slik kan du følge presentasjonen på pc-skjermen din. Du kan velge å høre foredragsholderen på din PC eller på telefon. Du kan selvfølgelig også stille spørsmål. Informasjon om pålogging vil du motta dagen før webinaret. Webinaret varer fra kl. 09.00 - 10.00

Meld deg på webinar her:

Gå til påmeldingssiden

Om Visma Software:

Visma Software tilbyr komplette løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, CRM, innkjøp/logistikk, lønn/personell og prosjektstyring. Vi forbedrer og utvikler stadig våre nettbaserte løsninger slik at våre kunder skal være effektive og rustet for fremtiden.

Visma er med sine 400 000 kunder i Nord-Europa en ledende leverandør av programvare innen økonomi og administrasjon. Vårt fokus er å effektivisere virksomheter - det handler om å jobbe på en ny og smartere måte. Visma jobber med virksomheter i alle bransjer, store og små, i både privat og offentlig sektor.