Visma Software eMagasin

-

Vil du ha flere tips til hvordan du kan sikre en lykket overgang til nytt ERP-system?

Last ned gratis guide nå

Slik velger du riktig ERP-leverandør

Å bytte ut eksisterende ERP-system er ofte et tiltak bedrifter tar for å effektivisere driften ytterligere. Forretningskritiske områder er ofte regnskap, prosjektstyring, kundeoppføging og logistikk. Med dagens moderne løsninger er mulighetene store. I en jungel av tilbydere er det en kritisk faktor å velge riktig leverandør – og programvare for din bedrift. Hvordan gå frem?

Velg leverandør basert på bedriftens behov

Programvareleverandøren kan hjelpe deg langt på vei når bedriften skal bytte økonomisystem. Før du signerer, er det viktig å sørge for at leverandøren forstår virksomhetens spesifikke ønsker, behov og mål.

Foretrukket leverandør bør inneha dyptgående kunnskap om din bedrifts spesifikke bransje. I noen tilfeller kan dette bety at det lønner seg å velge en mindre, nisjespesifikk leverandør av systemløsninger. I Visma jobber vi tett med alle våre partnere, store som små – nettopp av denne grunnen.

Velg riktig programvare

Skal bedriften flytte hele- eller deler av økonomisystemet opp i skyen? Den teknologiske utviklingen har ført til at dagens nettbaserte løsninger innehar de funksjoner og løsninger de fleste bedrifter har behov for. Enkelte bedrifter har derimot behov for hybridløsninger, en blanding av nettbasert og tradisjonelt installert programvare.

Still riktige krav

Valg av feil leverandør få store konsekvenser for bedriftens fremtid. Velg en leverandør med erfaring fra lignende prosesser som den du skal gjennomføre, så er du sikret god kompetanse på laget. Last ned vår gratis guide nederst på siden, for å se hvilke krav du bør stille til din ERP-leverandør. 

Liker du denne artikkelen? Del i sosiale medier:
 

Gratis guide: Slik lykkes du med en effektiv overgang til nettbasert ERP

Dersom bedriften din planlegger å flytte en eller flere prosesser opp i nettskyen, er det flere elementer som må vurderes. Her har vi laget en sjekkliste som det kan være lurt å se over i forkant.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.