Visma Software eMagasin

-

Vil du vite mer om fordelene ved et moderne og fremtidsrettet ERP-system?

Last ned gratis guide nå

Rust bedriften for fremtiden - gi de ansatte moderne IT-verktøy

Den teknologiske utviklingen går raskere enn noen gang, og bedriften vil være nødt til å oppgradere sine systemer i fremtiden for å kunne opprettholde konkurranseevnen. Det er viktig å se på teknologi som et verktøy som bidrar til å nå bedriftens fremtidige mål, og ikke som et mål i seg selv. 

Nye muligheter med nettbasert programvare

Teknologisk utvikling gir offentlig og privat næringsliv nye muligheter. Bedriftene som er bevisst endring, og som adopterer ny teknologi tidlig står ofte igjen som vinnere i etterkant av endringsprosesser. Vippepunktet i dagens utviklingen er nettbasert- også kalt skybasert programvare, en økende trend i norsk næringsliv.

Endringsofferene

Bedrifter som ikke tør adoptere ny teknologi kommer dårlig ut i etterkant av digitale endringsprosesser. Med ny teknologi kommer nye kundekrav og markedsetterspørsel, og det er en nøkkelfaktor at virksomheten legger til rette for egen utvikling for å sikre egen verdiskapning i fremtiden. 

Tegn på at bedriften vil dra nytte av nettbasert ERP:

• Bedriften benytter flere systemer for å administrere ulike avdelinger, men systemene snakker ikke sammen. Manuell deling øker sannsynligheten for at informasjon forsvinner underveis, og viktige beslutninger tas på feil grunnlag.

• Bedriften benytter forskjellig programvare som alltid må være oppdatert og brukeroptimalt. IT-systemene preges derfor av mye nedetid på grunn av oppdateringer og installasjon av nye brukergrensesnitt. I det lange løp kan dette påvirke bedriftens produktivitet.

• Bedriftens vedlikeholds- og lisenskostnader er høye - og stadig økende. Etter hvert som bedriften vokser, er det naturlig å ønske å gi flere brukere tilgang til forretningssystemer. Belastes bedriften per brukerlisens kan kostnadene raskt komme ut av kontroll.

 

Liker du denne artikkelen? Del i sosiale medier:
 

Å digitalisere handler først og fremst om endringer hos forbrukerne. Kunden har i dag, og vil i fremtiden ha andre forventninger til leveranse og konsept.

Gratis guide: 10 grunner til å velge nettbasert ERP-system

I denne guiden ser vi nærmere på nettbasert ERP-system som et alternativ til det tradisjonelle, og gir deg tips til hvordan nettbaserte løsninger kan bidra til å effektivisere bedriften i fremtiden.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 
Vil du vite mer om hva Visma kan tilby din bedrift? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.