Visma Software eMagasin

-

Vil du vite mer om fordelene ved et moderne og fremtidsrettet ERP-system?

Last ned guide nå

Nettbasert ERP gir bedriften forutsigbare kostnader

Ressursbehovet ved bytte av ERP-system avhenger av kompleksiteten i den nye løsningen. Selve implementeringen kan ta alt fra en dag til tre, fire måneder. Nettbaserte løsninger kan ofte innføres relativt raskt, ettersom det ikke er behov for lokal installasjon og tilpasning.

Tid og ressursbruk

Det krever tid og innsats å bytte ERP-systemer. Selve bytteprosessen vil ofte gi gevinster når ulike prosesser blir analysert og evaluert i forbindelse med byttet. Da er det gode sjanser for at du vil identifisere blindveier og flaskehalser i den daglige driften som du ikke tidligere var bevisst på. Forandringer alltid en utfordring.

Faste kostnader

Å abonnere på nettbasert ERP gir bedriften bedre oversikt over kostnadene, da det betales en fast sum for leie av programvare, backup, drift og support hver måned.

Engangskostnader

Selve overgangen til nettbasert ERP vil innebære engangskostnader relatert til oppstart og implementering, samt opplæring internt i bedriften i bruk av programvaren. Disse kostnadene vil variere fra bedrift til bedrift, basert på behov og nødvendighet. ERP-leverandøren vil gi kostnadsestimater under salgssamtalene, før kostnadsbildet så blir enda tydeligere under utarbeidelsen av prosjektplanen.

Liker du denne artikkelen? Del i sosiale medier:
 

Gratis guide: 10 grunner til å velge nettbasert ERP

I denne guiden ser vi nærmere på nettbasert ERP-system som et alternativ til det tradisjonelle, og gir deg tips til hvordan nettbaserte løsninger kan bidra til å effektivisere bedriften i fremtiden.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 
Vil du vite mer om hva Visma kan tilby din bedrift? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.