Visma Software eMagasin

-

Vil du vite mer om fordelene ved et moderne og fremtidsrettet ERP-system?

Last ned gratis guide nå

10 grunner til at bedriften bør gå over til nettbasert ERP

Nettskyen representerer en ny forretningsmodell. Du slipper å tenke på store investeringer, servere og vedlikehold. Du betaler kun en månedlig sum for å benytte deg av den programvaren du faktisk trenger. Du kan fleksibelt skalere brukere og funksjoner opp og ned etter behov. Oppdateringer skjer automatisk og representerer ingen kostnad.

10 viktige grunner til at bedrifter velger ERP-system i nettskyen:

1. Kostnadskontroll
Når du abonnerer på tjenester i nettskyen, vil du få forutsigbare kostnader. Du betaler kun for de brukerne og de tjenestene som du trenger.

2. Tilgjengelighet
Et ERP-system i nettskyen vil være tilgjengelig på alle dine enheter, når og hvor som helst. Dette kan bidra til økt produktivitet ved at du kan gjøre enkle oppgaver med sikker tilgang mens du er på farten.

3. Automatisering tilpasset din arbeidsflyt
Gjennom automatisering kan du tilpasse systemer som Visma.net Financials til din bedrifts arbeidsflyt og forretningsprosesser. Behandling av dokumenter kan utføres automatisk til en tidsplan som passer din bedrift, og med mulighet for å sette opp varsler for økt kontroll.

4. Serverparken er historie
Servere, backup-rutiner og installasjoner tar de fleste tilbydere seg av på en sikker måte i nettskyen. Du trenger derfor ikke å bry deg med de tradisjonelle utfordringene som følger med det å ha løsningen på egen server. Oppgraderinger, konsulenttimer og store investeringer blir historie, du vil alltid jobbe i den nyeste versjonen.

5. Trygg lagring av data
Skyløsninger kan ofte ha høyere eller like bra sikkerhet som tradisjonelle løsninger. Med et økonomisystem som Visma.net kan du være trygg på at tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak er på plass for å beskytte data mot tap, misbruk og uautorisert endring. Finn ut mer om hva våre sikkerhetstiltak består av her.

6. Fleksible og skalerbare løsninger
Når bedriften din vokser og du får nye behov, kan du utvide et erp-system i nettskyen med noen få tasteklikk. Bedriften din blir dermed mer smidig og fleksibel, klar til raskt å tilpasse seg endrede markedssituasjoner og gripe teknologiske muligheter som oppstår.

7. Ressurs- og tidsbesparelse
Ved å automatisere administrative prosesser som fakturering, inn- og utbetalinger, fakturagodkjenning, reiseregninger, purring og inkasso, kan den ansatte bruke tiden på mer verdiskapende oppgaver. Kundepleie og kartlegge salgspotensialet hos eksisterende og nye kunder er oppgaver som ofte ikke får nok oppmerksomhet. Her får du en gyllen mulighet til å utvikle dine ansatte og øke vekst i din bedrift.  

8. Uslåelig innsikt
Full kontroll på egen virksomhet med tilpassede sanntidsrapporter og dashboard for visuell fremstilling av tall er gull verdt for en bedrift. Gjør viktige forretningsbeslutninger basert på oppdatert fremfor historiske data.

9. Sømløs integrasjon
Har du behov for en forretningsløsning med avansert funksjonalitet tilpasset dine unike behov, bør du velge et system som Visma.net Financials. Visma.net består av en rekke fullt integrerte tjenester, slik at du kan velge akkurat den funksjonaliteten du trenger. Systemet kan både skreddersys og integreres med andre programmer.

10. Alt i én løsning
Samle alle ansatte, alle forretningssystemer, ekstra firmaer eller søsterselskaper og bedriftsdata i én og samme løsning. La dine ansatte jobbe smartere og i tillegg få full innsikt i eget arbeidsforhold.

Liker du denne artikkelen? Del i sosiale medier:
 

Gratis guide: 10 grunner til å velge nettbasert ERP

I denne guiden ser vi nærmere på nettbasert ERP-system som et alternativ til det tradisjonelle, og gir deg tips til hvordan nettbaserte løsninger kan bidra til å effektivisere bedriften i fremtiden.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vil du vite mer om hva Visma kan tilby din bedrift? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.