Skybasert samarbeid - raskere resultater?

Last ned guide nå

 

 Se 30 sekunder om hva du får lære mer om i denne guiden

Hvordan kan nettskyen bidra til at du og dine kolleger når deres mål raskere? Det er mange gode grunner til at nettbaserte løsninger kan spare både tid og penger med bedre samarbeid. Nedenfor tar vi for oss noen av de viktigste. I vår gratis guide får du også lese mer om 5 samarbeidstrender. Vi skriver også om utfordringer og muligheter ved forskjellig typer samarbeid på jobben, samt mer om hvordan dere når forretningsresultatene deres raskere.

Dokumentsamarbeid

Når vi deler informasjon med hverandre i skyen, kan vi også samarbeide i sanntid. Vi har alle opplevd å jobbe med et dokument som senere viste seg å være utdatert, fordi vi ved en feiltakelse ikke mottok siste versjon.

Vi har alle brukt tid på å sende filer frem og tilbake for redigering. Med skybasert informasjonslagring kan du og dine kolleger i dag jobbe i fellesskap på én og samme fil - uten at dere må bekymre dere for hvem som til enhver tid sitter på siste versjon av filen. Dermed blir samarbeidet enklere og dere unngår unødvendig dobbeltarbeid.

Oppdatert informasjon på alle systemer

Informasjonen vi bruker hver dag ligger ikke bare i mapper og filer, men også i forretningssystemer. Kanskje har du et lager, hvor varer går inn og ut kontinuerlig? Med et lagersystem i skyen er varebeholdningen alltid oppdatert.

Kanskje har du et økonomisystem som skal hente inn informasjon fra CRM-systemet ditt? Hvis begge systemene er i skyen, og snakker sammen, blir alt enklere. Du slipper dobbelregistrering, reduserer risikoen for feil betydelig, og gjør dermed livet enklere for de ansatte. Skybaserte løsninger åpner for at data kan flyte fritt mellom systemer, med alle fordelene det gir.

Jobb når du vil - hvor du vil

I vår hypermoderne arbeidshverdag blir tilgjengelighet og fleksibilitet stadig viktigere. Det betyr at det er viktig å ha tilgang til nødvendig informasjon og nødvendige systemer enten du er på jobb, hjemme eller på hytta. Da er nettskyen svaret.

 

Last ned vår gratis guide og lær mer om hvordan dere kan se forretningsresultater raskere.
 

Skriv inn din e-postadresse


Ta gjerne kontakt med oss på 
kundesenteret@visma.no eller telefon 09101
dersom du har spørsmål angående våre produkter og tjenester.