Summer Internship i Visma

Vil du ha sommerjobb i Nordens ledende IT-konsern?

 

Ønsker du å bruke sommeren på å tilegne deg relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde?

Hos Visma får du sette teorien du har lært på skolen ut i praksis, og et Summer Internship hos oss vil gi deg et forsprang!

Som Summer Intern får du:

  • Kjennskap til næringslivet
  • Sette teori ut i praksis
  • Nettverksbygging
  • Reell arbeidserfaring

Visma tilbyr Summer Internship for både økonomistudenter og IT-studenter. Programmene er separert; en Summer Intern IT-konsulent vil hovedsakelig jobbe i Visma Consulting AS, mens en Summer Intern i Visma Gruppen arbeider på konsern-nivå, og kan dermed få prosjekt i hvilket som helst selskap i Visma. Vi gjør oppmerksom på at IT-studenter med Business-interesse også oppfordres til å søke Internship i Visma Gruppen.

Under kan du lese mer om de ulike programmene.

Summer Internship som prosjektleder i Vismakonsernet

Vil du få en forsmak på livet som Management Trainee?

Som en Summer Intern i Vismakonsernet, vil du få innsikt og praktisk erfaring med prosjektledelse innenfor et av Vismas mange forretningsområder. Sammen med ledergruppen i selskapet du er ansatt i vil du være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av et reelt business case. Du vil delta på intern reviews, relevante kurs og sosiale arrangementer, samt få anledning til å bygge et verdifullt nettverk i selskapet.

Les mer og søk her >>

SI Visma Gruppen

Summer Internship som IT-konsulent i Visma Consulting

Summer internship i Visma Consulting varer i 6-7 uker, fra midten av juni til begynnelsen av august. I løpet av denne perioden skal 2-3 team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt for en kunde. IT- løsningen som utvikles, overleveres kunden med en demo siste arbeidsdag.

Les mer og søk her >>