Bli Sales Trainee i Visma

Ung og lovende og lyst på et salgseventyr i utlandet? Nå har du sjansen!

Kickstart karrieren i et av Europas raskest voksende softwareselskap

Ønsker du en innholdsrik og gøyal start på arbeidslivet? Er du på jakt etter utfordringer og trives med konkurranse? Har du interesse for salg? Da bør du lese mer her!

Sales Trainee-programmet varer i to år og utføres på vårt skandinaviske kontor sentralt i Krakow i Polen. Med fokus på personlig og faglig utvikling gjennom learning by doing blir våre trainees eksperter på salg mot det norske markedet! Du vil i hele perioden ha hovedfokus på nettbaserte og moderne løsninger og opparbeide deg forståelse for Vismas markedsstrategi, kundesegmenter og produktportefølje. Etterpå finnes det en rekke muligheter for videre karriere i hele Visma konsernet.

Er du interessert? Vi ser alltid etter gode talenter! Uansett hva du jobber med er kommunikasjon og presentasjon av deg, og det du driver med, noe av det viktigste du kan fokusere på. Derfor har erfaring innenfor salg og kundebehandling blitt noen av de mest ettertraktede ferdighetene arbeidsgivere ser etter. I denne forbindelse kan vi i Visma tilby en gyllen mulighet for fremoverlente og ambisjonsrike kandidater.

 

Strukturert opplæring, kursing og learning by doing
Egen fadder og mentorordning
Strukturert opplæring, kursing og learning by doing
Strukturert opplæring og kursing
Strukturert opplæring, kursing og learning by doing
Ulike salgsprosjekter mot ulike kundesegmenter
Strukturert opplæring, kursing og learning by doing
Utvikle bred kompetanse innenfor ulike typer salg
Unikk lokasjon sentralt i Krakow
Unik lokasjon sentralt i Krakow
Stjerneikon
Uendelig med utfordringer

Få verdifull internasjonal erfaring

Internasjonal erfaring verdsettes høyt i dagens arbeidsmarked. Med moderne lokaler i Krakows bykjerne vil du kunne arbeide i et internasjonalt og fartsfylt miljø. Med umiddelbar nærhet til severdigheter, restauranter og kjøpesentre, er det også litt av hvert man kan finne på, på fritiden!

Hvordan fungerer trainee-programmet?

Trainee-programmet varer i en periode på to år. Gjennom hele oppholdet, men spesielt i starten, vil det være en bratt læringskurve hvor du vil få trening i salg, forskjellige løsninger og kundebehandling. Programmet er satt opp med forskjellige prosjekter hvert kvartal, hvor du lærer og jobber med forskjellige kundesegment og løsninger. Etter ett år får du tittelen Sales Consultant, og mulighet til å jobbe mer grundig med det prosjektet du likte best.

Jon Kristian Haarr forteller om sine erfaringer som Sales Trainee

Derfor bør du vurdere å bli Trainee i Krakow

Vi ser etter deg som:

  • Er nyutdannet
  • Har ambisjoner om å starte din karriere innenfor salg
  • Har salgs- og forretningsforståelse
  • Har god muntlig framstillingsevne
  • Er proaktiv og engasjert
  • Har høyt aktivitetsnivå
106

Ansatte på Krakow-kontoret

14

Ansatte i Sales-teamet

25

Snittalder

50+

Antall kurs og treninger i året

Følg oss på Instagram

Lurer du på noe? 

Har du spørsmål om Sales Trainee stillingen? Vår teamleder Andreas Thunes hjelper deg gjerne. Ta kontakt på e-post Andreas.Thunes@visma.com, telefon +47 95 99 12 68

 

Andreas Thunes