Bli Software R&D Graduate

Ønsker du å jobbe med disruptiv teknologi for å utvikle fremtidens IT-løsninger?

Søknadsfrister

Software R&D Graduate program i Visma

Software R&D Graduate-programmet til Visma er et ettårig program for nyutdannede teknologer med fokus på disruptiv teknologi og utvikling av nye tjenester. Som Software R&D Graduate får du en fast stilling i et team basert på dine interesser og ferdigheter, og møter de andre deltakerne i programmet på faglige og sosiale samlinger gjennom året. Programmet kjøres fra Vismas hovedkontor på Skøyen i Oslo.

Vi ser etter deg som:

  • Er nyutdannet med mastergrad innen datateknikk, informatikk, fysikk og matematikk, kybernetikk eller industriell økonomi
  • Har stor interesse for systemutvikling og ny teknologi
  • Ønsker og evner å sette deg inn i nye teknikker, rammeverk og biblioteker
  • Har erfaring med smidig og testdrevet utvikling
  • Trives med å arbeide i team

I Visma er vi over 1500 utviklere fordelt på syv land og har sterke fagmiljøer i stor vekst innenfor en rekke teknologier. Hos oss kan du bygge en sterk karriere, enten drømmen er å lede store utviklingsprosjekter eller bli ekspert innen et spesielt fagområde.

Som Nordens ledende IT-konsern, er det en selvfølge for oss å ligge i forkant når det kommer til teknologi og programvareutvikling. Visma er ledende innenfor cloud-teknologi, og en stor del av konsernets inntekter reinvesteres årlig i R&D. For tiden gjøres det også store investeringer innenfor kunstig intelligens, maskinlæring og 'Big Data'-analyse for å ytterligere effektivisere våre kunders forretningsprosesser. Har du lyst til å bli med oss ​​på denne reisen?

 

Hvorfor bli Software R&D Graduate i Visma?

omfang

Fokus

Disruptiv teknologi og faglig utvikling
 
work

Oppgaver

Utvikling av nye tjenester

 
veiledning

Teknologi

Muligheten til å prøve ut og ta i bruk "Emerging Technologies"
omfang

Omfang

12 måneders program

veiledning

Veiledning

Fadder og mentor

 
HQ

Nordens ledende IT-konsern

Med hovedkontoret på Skøyen jobber du tett på der beslutningene tas

 

Møt noen av våre ansatte

Peter Sandberg, Data Scientist

Peter har studert Industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU, der han spesialiserte seg innenfor Artificial Intelligence. Etter å ha vært Summer Intern hos Visma, falt valget på rollen som Data Scientist. Her jobber Peter med å automatisere arbeidsprosesser ved hjelp av maskinlæring. Peter liker å jobbe i Visma fordi det til enhver tid foregår en rekke spennende, innovative prosesser. I tillegg mener Peter at det er et enormt rom for initiativ i Visma- har du en god idé er det ikke usannsynlig at du vil få den gjennomført. “Å jobbe i Visma er litt som å jobbe i en gründerbedrift med massevis av penger”, mener han.

Lars Kristian Jagtøyen, Cloud Architect

Lars Kristian er utdannet dataingeniør fra Høyskolen i Oslo, og jobber som Cloud Architect. Med erfaring fra applikasjonsutvikling og dyp kjennskap til store applikasjonsmiljøer og infrastruktur/applikasjonsarkitektur passer denne stillingen midt i blinken for ham. Lars Kristian jobber primært med Amazon Web Services og Microsoft Azure, i tillegg til at han er leder for Cloud Teamet i Visma. I disse rollene får han jobbe innenfor de IT-fagområdene som er under raskest utvikling i dag, samt at han får jobbe sammen med andre som også er lidenskapelig opptatt av offentlig sky og skyløsninger. I Visma er satsingen stor på offentlig sky og maskinlæring, noe som skaper et utrolig spennende og kreativt arbeidsmiljø, i følge Lars Kristian.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Irene Leland, Corporate HR Manager, E-post: irene.leland@visma.com
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.