Lønn/HR Trainee

Ønsker du å bygge en karriere innen lønn og HR?


Som Lønn/HR Trainee tilføres du kompetanse innen tjenesteområder som lønnsleveranse fra A-Å, videreutvikling av kundeforhold og rådgivning innenfor lønnsrelaterte HR-problemstillinger. I tillegg vil du som trainee få opplæring og tett oppfølging av fadder og dedikerte ledere som sørger for at du får den utviklingen du trenger for å ta arbeidslivet med storm. Det arrangeres felles samlinger rundt i landet hvor du får faglig påfyll og muligheten til å bli kjent med andre trainee-er i Visma.
Lønn/HR Trainee programoversikt

Vi ser etter deg som:

  • Er nyutdannede bachelor/master innen økonomi eller administrasjon
  • Er faglig sterk med gode akademiske resultater
  • Er en strukturert problemløser
  • Evner å ta ansvar og se helheten
  • Er selvdreven og serviceminded


Som trainee får du:

  • Fast stilling, der veien videre avhenger av din motivasjon, dine prestasjoner og dine ambisjoner
  • Utfordringer på løpende bånd
  • Strukturert kurs- og opplæringsprogram
  • Tett kundeoppfølging
  • Markedsdyktige betingelser og goder

 

Hvordan søke?

Takk for den interesse du viser Visma!

Vi har dessverre ingen flere ledige stillinger til vårt lønn/HR Trainee-program med oppstart høst 2013.

Følg med på våre karrieresider for ledige stillinger og andre spennende aktiviteter i Visma!

 

Møt våre Lønn/HR Trainees:

Lønn/HR Trainee Jenny Westin WetlesenLønn/HR Trainee Martin HertzmanLønn/HR Trainee Vibeke MüllerLønn/HR Trainee Johanne Nygaard-Eikeri
Jenny - student fra Edinburgh og nåværende trainee:


Lønn/HR Trainee Jenny

Navn:  Jenny Westin Wetlesen
Utdannelse: MA in Business with HR Management ved Heriot-Watt University, Edinburgh. Corporate and Organizational strategy, summer school ved London School of Economics and Political Science.
Startet som trainee år: 2012Hvorfor Visma?
Jeg valgte først og fremst å søke Visma som arbeidsgiver fordi de er en virksomhet i en stor utvikling, som igjen gir mange spennende muligheter og utfordringer. I tillegg fant jeg deres verdier som handler om respekt, pålitelighet og det å ha en god lagånd som spesielt interessante, og noe jeg ønsket å være en del av.


Hva har du fått ut av å være trainee så langt?
Jeg har lært veldig mye på de 5 månedene jeg har vært her. Det har vært et velkonstruert program med fokus på faglig opplæring, men jeg har også fått muligheten til å prøve meg frem selv og fått store ansvarsoppgaver. Det har vært positivt å se at man kan bidra med mye selv også.

 

 

 

 

Martin - bakgrunn innen economics and law og nåværende Trainee:

 

Lønn/HR Trainee MartinNavn: Martin Hertzman
Utdanning: BSc i Economics and Law ved Handelshögskolan i Göteborg, utveksling ved Handelshøyskolen BI i Oslo.
Startet som trainee år: 2012


 

Hva har vært din beste opplevelse som trainee til nå?
Jeg er opprinnelig svensk, og som relativt nyinnflyttet i byen er det veldig viktig med et sterkt sosialt miljø på arbeidsplassen. Noen av mine beste opplevelser er derfor knyttet til nettopp det.

Videre opplever jeg at jeg har blitt mye sterkere faglig og profesjonelt. Før jeg begynte visste jeg egentlig lite om lønn, lover og problemstillinger som kan dukke opp i forbindelse med dette. Selv om jeg selvfølgelig ikke er utlært enda har jeg fått et godt innblikk i de utfordrende problemstillingene gjennom trainee-stillingen.

Hvilke oppgaver har vært mest spennende?
Det å få sine første egne kunder er selvfølgelig veldig spennende. Å få bli eksperten som andre vender seg til er utfordrende, men også veldig motiverende. Får man en henvendelse man ikke kan svare på er det bare å sette i gang å lære seg det, og det er derfor læringskurven her er så bratt! 

 

 

 

Vibeke - Lønn/HR Trainee på andre året:

 

Lønn/HR Trainee Vibeke

Navn: Vibeke Müller
Utdannelse: BSc i Øk. Adm. ved NHH, Master in Economics and Business Adminstration ved Copenhagen Business School. Ett semester utveksling ved Luiss Business School i Roma.
Startet som trainee år: 2011


 

Hvorfor Visma?
Som ledende leverandør av tjenester innen et felt som er meget relevant for min økonomiske utdannelse fremsto Visma som en attraktiv arbeidsgiver etter endte studier. Visma er dessuten et selskap som investerer mye ressurser i nyutdannede gjennom sine trainee-program, og dette var også viktig for meg i valg av arbeidsgiver. 

Hva har du fått ut av å være trainee?
Jeg har fått særlig mye ut av de fem trainee-samlingene vi har hatt i løpet av programmet, med høy kvalitet på både faglig og sosialt innhold. I tillegg har jeg opplevd en bratt læringskurve som trainee i Visma, og fått bred kjennskap til det store fagområdene som lønn og HR er.

 

 

 

Johanne - tidligere student fra London og nåværende trainee:

Lønn/HR Trainee Johanne


Navn: Johanne Nygaard-Eikeri
Utdannelse : BSc i Journalism and Business Management, MSc i International Management with Human Resource Management, begge fra London.
Startet som trainee år: 2012Hvilket oppgaver har vært mest spennende så langt?
Som trainee er mestringsfølelsen ofte høy, og det er noe jeg setter stor pris på. Nå jobber vi veldig lange dager med årsoppgjør og når totalavstemmingen går opp etter en aldri så liten kamp med både arbeidsgiveravgiften, forskuddstrekket og feriepengene kjenner jeg at jeg er veldig glad for at jeg søkte meg til Visma!


Hva har du fått ut av å være trainee til nå?
Jeg er på vei til å lære et fag fra bunnen av samtidig som det er et veldig godt samhold mellom traineene, også på tvers av byene. Vi utveksler kunnskap og erfaringer daglig, det er veldig deilig å snakke med noen som er i samme båt som deg.

 

Hvordan søke?

Takk for den interesse du viser Visma!

Vi har dessverre ingen flere ledige stillinger til vårt lønn/HR Trainee-program med oppstart høst 2013.

Følg med på våre karrieresider for ledige stillinger og andre spennende aktiviteter i Visma!