Ida-1.jpg

Læringskurven har vært bratt. For 4 år siden visste jeg ikke hva ‘cloud’ var

Ida Nicoline Glosimot

Tekstforfatter

Hei, Ida Nicoline! Du jobber som tekstforfatter. Hva gjør du i jobben din?

“Jeg tror mange ikke tenker over at tekster må skrives. De er jo bare der, liksom. Nettsider, artikler, sosiale medier-poster, årsrapporter, internkommunikasjon, filmmanus, avisannonser. Noen må jo planlegge, skrive, strukturere, justere og publisere disse tekstene. Det er det ofte jeg som gjør. Jobben min er å vite hva vi vil, hva vi skal si og hvordan vi skal si det. For å være helt ærlig, er jeg ikke veldig strategisk anlagt. Derfor trives jeg best litt lenger ut i arbeidet, når vi nærmer oss selve skrivingen.

De første årene jobbet jeg i et av de norske selskapene i Visma. Vi er over 170 selskap i gruppen, så det er nok å velge mellom, men jeg tror faktisk at jeg havnet i det aller beste. Er det lov med en shoutout til Visma Software? Nå jobber jeg på gruppenivået, som blant annet har ansvar for global kommunikasjon på tvers av markeder og land. For eksempel har min suverene kollega Linn og jeg skrevet de internasjonale karrieresidene, som jeg synes ble ganske kule! Jeg elsker at Visma har en kultur for intern mobilitet. Det gjør at vi kan utvikle oss, og bytte jobb uten å bytte jobb."

Det er fett å jobbe et sted hvor det er plass til initiativ og nye idéer

Ida Nicoline

Tekstforfatter

Vi er jo en av grunnsteinene i samfunnet, da. Med alt forretningskritisk vi leverer ut til offentlig sektor og bedrifter i alle størrelser.

Ida Nicoline

Tekstforfatter

Bli en av oss

Vi trenger deg og ditt unike talent! Vil du være med og utvikle deg sammen med oss?

Ledige stillinger i Visma