Summer Internship i Visma

Vil du ha sommerjobb i Nordens ledende IT-konsern?

Ønsker du å bruke sommeren på å tilegne deg relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde?

Hos Visma får du sette teorien du har lært på skolen ut i praksis, og et Summer Internship hos oss vil gi deg et forsprang!

Som Summer Intern får du:

  • Kjennskap til næringslivet
  • Sette teori ut i praksis
  • Nettverksbygging
  • Reell arbeidserfaring

Visma tilbyr Summer Internship for både økonomistudenter og IT-studenter. Programmene er separert; en IT-konsulent Summer Intern vil hovedsakelig jobbe i Visma Custom Solutions-divisjonen, mens en Prosjektleder Summer Intern arbeider på konsern-nivå og kan dermed få prosjekt i hvilket som helst selskap i Visma. Vi gjør oppmerksom på at IT-studenter med Business-interesse også oppfordres til å søke Internship i Visma Gruppen.

Under kan du lese mer om de ulike programmene.

Summer Internship som prosjektleder i Vismakonsernet

Vil du få en forsmak på livet som Management Trainee? Som Summer Intern i Vismakonsernet, vil du få  praktisk erfaring med prosjektledelse innenfor et av Vismas mange forretningsområder. Sammen med ledergruppen i selskapet du er ansatt i vil du være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av et reelt business case.

Les mer og søk her >>

Summer Internship som IT-konsulent i Visma Custom Solutions

Summer internship i Visma Custom Solutions varer i 6-7 uker, fra midten av juni til begynnelsen av august. I løpet av denne perioden skal 2-3 team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt for en kunde, og dermed få reell erfaring med livet som IT-konsulent. IT- løsningen som utvikles, overleveres kunden med en demonstasjon siste arbeidsdag.

Les mer og søk her >>

Har du spørsmål?

Prosjektleder Summer Internship-programmet: Irene Leland, Corporate HR Manager, E-post: irene.leland@visma.com

IT-konsulent Summer Internship-programmet: Benedicte Watvedt Skaug, HR Consultant, E-post: benedicte.watvedt.skaug@visma.com 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.