Konsulent regnskap og økonomi

Få en en god start på din økonomi-karriere

Søknadsskjema og frister

Mulighet for nyutdannede innen økonomi og regnskap

Stadig flere virksomheter setter ut forretningsprosesser som ikke inngår i egen kjernevirksomhet. Gjennom å overlate oppgavene til en spesialist, kan bedrifter fokusere på det de allerede er gode på. BPO står for business process outsourcing. Det handler om å effektivisere virksomheter gjennom å sette bort kritiske forretningsprosesser. Det er nettopp dette vi i BPO er spesialister på.

På jakt etter varierte arbeidsoppgaver og verdifull erfaring? Nå ser vi etter flere nyutdannede til stillinger innenfor fagområdet økonomi og regnskap. Vi har skreddersydd en opplæringsplan for deg som nyutdannet, og du vil få muligheten til å utvikle deg i den faglige retningen du selv ønsker. Fagområdene du vil kunne jobbe med hos oss er blant annet regnskap fra A-Å og økonomisk rådgivning rettet mot et bredt spekter av våre kunder.

En hverdag tilrettelagt for din utvikling

Som nyutdannet konsulent vil du få muligheten til å bruke mye av det du har lært på skolebenken. Samtidig vil du få en grunnleggende opplæring innen økonomi og regnskap i praksis. Du vil få prøve deg som konsulent ut mot våre kunder, samtidig som du får jobbe med utvikling og effektivisering av våre prosesser.

I løpet av det første året som konsulent hos oss, vil du delta på minst to samlinger med andre nyutdannede i BPO. Samlingene vil blant annet inkludere kurs i presentasjonsteknikk, innføring i regnskap, i tillegg til kurs relatert til salg og rådgivning. Dette vil gi deg verktøyene du trenger for å bygge solid kompetanse.

Vi vil legge til rette for din utvikling og være en god støttespiller og sparringspartner underveis. Hvilke stillinger du vil inneha videre i din karriere hos oss, er først og fremst opp til deg selv og din kompetanse, ambisjoner, prestasjoner og motivasjon!

I løpet av det første året vil du knytte mange relasjoner og bygge nettverk med andre nyutdannede. Vi tror dette gir grobunn for personlig utvikling. Derfor legger vi også til rette for sosiale aktiviteter og godt samvær i løpet av samlingene.

Nå ditt fulle potensiale

Som nyutdannet konsulent i BPO vil du ha en leder som sørger for at du når ditt fulle potensiale (både faglig og personlig) gjennom veiledning, evaluering, feedback og formelle og uformelle utviklingssamtaler. I tillegg til dette vil du ha en fadder som er ansvarlig for den daglige oppfølgingen og opplæringen.

Merk at vi også har kontorer i flere av de større og mindre byene i Norge, og at du i søknadsskjemaet får mulighet til å angi ønsket arbeidssted i prioritert rekkefølge.