Livet som ansatt i Visma

Nyt Visma livet- både på og etter jobb

Hos Visma ser vi på våre ansatte som vår viktigste ressurs. For å få det best mulige ut av våre ansatte gjør vi veldig mye for å forsikre oss om at våre ansatte er fornøyde og motiverte.

Som Visma ansatt får du tilgang på mange ulike fordeler

Konkurransedyktig lønn

Vi ønsker de beste talentene og tilbyr betingelser som tilsvarer ambisjonene våre. Dette bidrar til stabilitet og sikkerhet for våre ansatte.

God pensjon og forsikring

Å ha en god forsikring og pensjonsordning er viktig for å føle seg trygg og sikker. Vår pensjon og forsikringsordning er av meget høy kvalitet og det er noe våre ansatte setter stor pris på.

Høyt kvalifiserte kollegaer, tverrfaglig samarbeid og en inkluderende kultur

Vi vet hvor viktig det er å ha gode og kunnskapsrike kolleger for å holde en høy motivasjon. Vi gjør derfor vårt beste for å sette sammen vel fungerende lag med mennesker som suplerer hverandre og skaper synergier.

Ferieleiligheter i Marbella (Spania) og Chamonix (Frankrike)

Vi har flere leiligheter enten du liker å stå på ski i Alpene eller å ligge på stranda på den spanske kysten. Disse leilighetene er tilgjengelige for alle Visma-ansatte.

Bedriftsidrett og andre sosiale aktiviteter

Å være aktiv med dine kolleger er en fin måte å bli bedre kjent også utenfor arbeidsplassen. Du får kombinert det å holde deg aktiv med å ha det morsomt med dine kolleger.

Vi har en rekke ulike bedriftslag og andre aktiviteter, som for eksempel, fotball, håndball, volleyball, spill klubb. Vi har også treningsrom i mange våre lokaler.

Moderne lokaler i hele Skandinavia

Vi har flotte og moderne kontorer i hele Skandinavia. De fleste av våre kontorer har åpne løsninger som oppmuntrer til samarbeid. Det siste året har vi bygget helt nye lokaler i Oslo, København, Malmø, Stockholm og Tromsø.

Frister det å jobbe hos oss? Her finner du alle våre ledige stillinger og alle våre trainee-programmer.