Er du interessert i en karriere som softwareutvikler hvor du kan påvirke millioner av brukere i Europa?

Da er Vismas Tech Traineeprogram den perfekte karrierestarten for deg.

Hvorfor du bør bli en Tech Trainee

Som en del av Vismas Tech Traineeprogram vil du jobbe med ny og innovativ teknologi sammen med våre erfarne software utviklere i et av Europas raskest voksende IT-selskaper. Du vil bli en del av et internasjonalt miljø som påvirker utformingen av fremtidens teknologi. For å ruste deg med den nødvendige kunnskapen for denne oppgaven, vil du som Tech Trainee jobbe i tre ulike produktteam i Visma det første året av programmet og få de nødvendige og relevante kursene du trenger. Dette vil gi deg en mulighet for å utvikle din kompetanse innenfor DevOps-prinsipper i autonome team før du får en fast rolle i et av våre produktteam.

I tillegg blir du en del av en gjeng med tech-talenter fra Danmark, Finland, Nederland og Sverige hvor du vil få muligheten til å jobbe i prosjekter både i Norge og i utlandet.

Hvordan Visma jobber med softwareutvikling

I Visma har vi som mål å bruke ny skyteknologi og rammeverk for å effektivisere hverdagen  til våre kunder. For å tilrettelegge for dette bruker vi teknologier som Infrastructure as Code (IaC) i AWS, Azure og GCP og rammeverk som React og Angular, i tillegg til flere andre. Vi i Visma er overbevist om at autonome team er knyttet til suksess. Teamene våre er derfor utformet så autonomt som mulig med fleksibiliteten til å gjøre egne prioriteringer for å utvikle de beste produktene for våre kunder.

Hva tilbyr vi? 

  • En unik start på karrieren med mulighet til å påvirke kvaliteten og suksessen til Vismas produkter de neste årene.
  • Muligheten for å utvikle dine ferdigheter gjennom arbeidserfaring i ulike produktteam (med ulik teknologi), relevante kurs og workshops samt faglige mentorer. Les mer om dette her.
  • Et unikt arbeidsmiljø med ansatte som brenner for softwareutvikling.
  • Muligheten til å være en del av tre prosjekter i ulike selskaper og spesialteam over en tidsperiode på et år, hvorav du får muligheten for å delta i et internasjonalt prosjekt.
  • Konkurransedyktige betingelser, et internasjonalt nettverk og et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø.
  • Garantert fast jobb etter endt traineeperiode i et av Vismas selskaper.

Hvem ser vi etter?

Du er...

  • Nylig utdannet student innen IT.
  • Motivert for å utvikle og levere software for noen av Vismas raskest voksende produkter.
  • Nysgjerrig på å utforske ulike områder innenfor softwareutvikling.
  • Lokalisert i Norge.

Høres dette ut som noe for deg?

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Lejla Hodzic på epost: lejla.hodzic@visma.com