Forsikring hos Vardia.
Personlig rådgivning til riktig pris.

Vi har lenge vært på utkikk etter en partner innen forsikring som kan gi kundene våre tett oppfølgning i kombinasjon med markedsledende priser tilpasset vår kundemasse. Dette får vi i vårt samarbeid med Vardia. Vardia er et av Nordens raskest voksende selskaper og er på kort tid blitt en aktør å regne med i det norske forsikringsmarkedet.

Vardia

Gjør forsikring enklere og billigere

Lise Randgaard er salgsleder i Vardia og har ansvaret for at kundene våre får den aller beste kundeopplevelsen.

-          Vi i Vardia engasjerer oss i våre kunder og brenner for å skape den beste kundeopplevelsen. Når vi gjør det, da gjør vi en forskjell for deg som kunde. Vardia er en utfordrer til de store og mer etablerte forsikringsselskapene. Vi mener at det går an å gjøre forsikring enklere og billigere, og dette gjør vi i Vardia ved å ha en proaktiv tilnærming til alt vi foretar oss. Enten det er ved å ringe deg som kunde for å høre at du har det bra, eller å raskt endre noe som det viser seg at vi ikke er så bra på.

Innkjøpssamarbeid gir bedre betingelser

Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid er det enklere for Vardia å jobbe mer effektivt og systematisk mot målgruppen vår. Dette gjør at Vardia kan tilby enda bedre betingelser spesielt tilpasset våre kunder. Effektiviteten i et slikt samarbeid gjør det også enklere å avdekke bedriftens reelle forsikringsbehov.

-          For kunder av Visma Innkjøpssamarbeid tilbyr vi en skikkelig gjennomgang av forsikringsbehov med en dedikert og profesjonell Vardia-ansatt. Vi er opptatt av å gjøre det enklere å forstå forsikring. Det i kombinasjon med egne «Visma-betingelser» og et profesjonelt skadeoppgjør er en vinnende kombinasjon for kundene.

Svært mange bedrifter har feil forsikring

Vardia opplever at det er liten konkurranse i SMB-markedet og at markedet preges av oligopoltilstander blant de fire store forsikringsselskapene i Norge. Vårt samarbeid med Vardia innebærer en god kundeopplevelse, enklere løsninger og ikke minst riktige priser til din bedrift. Mange bedrifter har i dag dessverre feil forsikringer i forhold til det de trenger.

-          Vi i Vardia søker å finne den forsikringen som er riktig for ditt selskap i dag og fremover. Verden endrer seg for hver dag som går, og din bedrift vil kanskje være et helt annet sted om ett år. Da er det viktig at dine forsikringer samsvarer med dette slik at du er sikret om uhellet skulle være ute.

Vardia har i løpet av knappe fem år gått fra å være en idè til å bli et selskap med over 140.000 kunder. I løpet av disse fem årene har de inngått flere store samarbeid med kjente merkenavn som Mekonomen, Boligbyggelagenes Partner og Fjordkraft.

Eksisterende kunde?
Logg inn i innkjøpsportalen for å aktivere avtalen med Vardia.
Ønsker du tilgang til Visma Innkjøpssamarbeid og alle våre avtaler?
Klikk her og få en gratis og helt uforpliktende innkjøpsanalyse.
Kontaktinformasjon
Telefon: 21 00 25 00
E-post: va@visma.no
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.