Renhold og avfall

Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid kan du få rabatter innen mange ulike avtaleområder. Avtalene som inngår i vårt konsept dekker de fleste innkjøp du trenger, her finner du en oversikt over hvilke avtaler vi har innen renhold og avfall.

Ønsker du å redusere kostnadene i din bedrift?
Gratis innkjøpsanalyse - se hvor mye du kan spare

   
   
   
   
   
   
   
   

Renholdstjenester

For å ivareta et godt arbeidsmiljø er det viktig med rene lokaler og god hygiene. Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid får du gode rabatter hos 2Clean som er vår leverandør av renholdstjenester.

Godkjent av arbeidstilsynet og miljøsertifisert
2Clean er en offentlig godkjent renholdsbedrift og er miljøsertifisert etter ISO-standarden NS-EN ISO 14001. Dette er din trygghet for at renhold og hygiene i dine lokaler blir utført etter de høyeste kvalitetskrav. 2clean arbeider for langsiktighet i kundeforholdet og legger til rette for at alle kunder får oppfølging fra en fast avdelingsleder.

Avfallshåndtering

Frigjorte ressurser er viktig hos alle bedrifter. Med ekspertise og god service tar vår leverandør, Ragn-Sells, seg av avfallet og gjør avfallet om til nye råvarer. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får du gode rabatter på avfallshåndtering.

Løsninger tilpasset alle bedrifter
Ragn-Sells er totalleverandør av tjenester knyttet til innsamling, transport og gjenvinning av restprodukter og avfall. Ragn-Sells har lang og bred erfaring med å håndtere avfall og restprodukter fra de fleste bransjer. Deres løsninger er tilpasset både små, mellomstore og store bedrifter.