Fly mer for mindre med Norwegian

Norwegian har vært leverandør i Visma Innkjøpssamarbeid i en årrekke. Slik får de en unik mulighet til å komme nært innpå kunder i alle segmenter og i alle bransjer. Gjennom innkjøpssamarbeidet får kunder i alle størrelser stordriftsfordeler og tilgang til betingelser på flyreiser som normalt sett er forbeholdt Norwegians storkunder.

Norwegian

Små grep gir store besparelser

Våre kunder får mye igjen for å være bevisste på sine reisekostnader da det er et kostnadsområde som er lett å gjøre justeringer på for å oppnå store besparelser. Norwegian ser at kunder som har et aktivt forhold til reisekostnadene sine og en levende reisepolicy opplever å kunne reise mer for mindre. De får rett og slett mer ut av sitt reisebudsjett.

-          Gjennom et aktivt forhold til reisekostnader ser vi at flere kunder opplever besparelser i hundretusenkronersklassen kun ved å ta enkle grep. Eksempler på slike grep kan være å innføre avviksmelding for de kunder som benytter reisebyrå. En avviksmelding er en «pop-up» som dukker opp dersom den reisende velger en reise som er dyrere enn det rimeligste alternativet i det angitte tidspunktet for reisen. Dette bidrar til at den reisende blir enda mer bevisst på de valg han/hun tar og hvilke kostnader det innebærer.

 

Bransje i endring

Norwegian vokser stadig og de videreutvikler deres produkt for å tilpasse det til en bransje i endring.

  • Norwegian var først til å tilby gratis WiFi på deres flyvninger
  • De var først til å lansere en InFlight Entertainment portal for deres kortruter i Europa
  • De er valgt til Europas beste lavprisselskap to år på rad av bransjens «Oscar»; SkyTrax
  • De tok et modig valg og lanserte langdistansetrafikk til lavpris
  • De inkluderer tilgang til Fast Track for alle deres avtalekunder

-          Vi i Norwegian vil fortsette å tilby fornuftige priser til alle våre passasjerer. Vårt mål er at alle skal ha råd til å fly; også mindre bedrifter med begrenset reisebudsjett. Gjennom vårt samarbeid med Visma vil vi fortsette å være del av den attraktive leverandørpakken som Visma tilbyr dere som kunder.

Hjertelig velkommen om bord!

 

Eksisterende kunde?
Logg inn i innkjøpsportalen for å aktivere avtalen med Norwegian.
Ønsker du tilgang til Visma Innkjøpssamarbeid og alle våre avtaler?
Klikk her og få en gratis og helt uforpliktende innkjøpsanalyse.
Kontaktinformasjon
Telefon: 21 00 25 00
E-post: va@visma.no