Mat og drikke på kontoret

Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid kan du få rabatter innen mange ulike avtaleområder. Avtalene som inngår i vårt konsept dekker de fleste innkjøp du trenger, her finner du en oversikt over hvilke avtaler vi har innen mat og drikke.

Ønsker du å redusere kostnadene i din bedrift?
Gratis innkjøpsanalyse - se hvor mye du kan spare

   
   
   
   
   
   
   
   

Kaffemaskiner og tilbehør

At det finnes kaffe på jobben er viktig for mange. Det at kaffen er av god kvalitet og smaker godt er også essensielt. Gjennom oss kan du leie eller kjøpe kaffemaskiner og tilbehør til god kvalitet og pris hos Chaqwa - Coca-Cola Enterprices kaffekonsept og Jacobs Douwe Egberts (JDE).

Kvalitetskaffe på arbeidsplassen
Chaqwa bruker kun kvalitetsbønner som forvandles til blant annet en herlig cappuccino, en oppkvikkende espresso eller en vanlig svart kaffe. I tillegg til den beste kaffen har Chaqwa både te og kakao og naturlig tilbehør som melk, sukker, sirup, beger, rørepinner, servietter og rensemiddel.

JDE Norge består av tidligere Kaffehuset Friele og House of Coffee AS. JDE har en bred portefølje av høykvalitets kaffe med ulike smaksprofiler og brennegrad, te, varm sjokolade og juice. Deres portefølje innen maskiner og automater holder markedets høyeste kvalitet, og dekker behovet for både store og små bedrifter.

Frukt på arbeidsplassen

Gjør dine medarbeidere og kunder glade med en fruktkurv fylt med fersk frukt på kontoret. Frukten er av høy kvalitet og kan beskrives som ferske fristelser, i tillegg til å skape glede bidrar også frukt en bedre helse.

Jobbfrukt - stolt over å levere
Bestill din frukt gjennom Visma Innkjøpssamarbeid og du får gode rabatter på fersk frukt til kontoret. Tilbudet er en del av konseptet Jobbfrukt som leveres av Bama i samarbeid med en landsdekkende gruppe av bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne.