Dagligvarer på nett

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du rabatterte priser på dagligvarer. 

Store besparelser på dagligvarer

Ved å bestille bedriftens daglivarer på nett og ikke i butikk kan de ansatte bruke tiden sin mer effektivt og lønnsomt. Den ansatte bestiller bedriftens dagligvarer med kun noen få tastetrykk og du får alle varene levert til deg innen valgfritt tidspunkt. Som medlem av Visma Innkjøpssamarbeid får du rabatterte priser på alle bestillinger gjort hos Kolonial.no.

Kolonial.no

Kolonial.no er Norges største dagligvarebutikk på nett og har over 6500 varelinjer. I dag leverer Kolonial.no fra Grenland i sør, til Lillehammer i nord og Halden i øst.

Med Visma sin avtale får du:

  • 5 % rabatt på alle innkjøp
  • Ingen bindingstid eller minimushandel
  • Levering før lunsj, alle dager
  • Stordriftsfordeler og kvantumsrabatt på frukt og grønt samt mineralvannDagligvarer på nett - Kolonial.no

Ja, jeg ønsker rabatt på dagligvarer

Vi trenger ditt samtykke.

Spar tid og penger med et felles innkjøpssamarbeid.

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til 40 rammeavtaler innenfor alle områder du trenger til din daglige drift. Du får tilgang til noen av de beste betingelsene på markedet og vil raskt oppdage mange nye områder hvor det er mulig å kutte kostnader.

Hold deg oppdatert. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev for innkjøpere:

Meld meg på

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.