Kaffe og kaffemaskiner

Med Visma Innkjøpssamarbeid sparer bedrifter i snitt 20 - 30 % på kvalitetskaffe og kaffeløsninger.

Markedsledende betingelser

Visma Innkjøpssamarbeid sikrer deg tilgang til markedsledende betingelser på kaffe, kaffemaskiner, ingredienser og tilbehør fra to av Norges største aktører. 
Kaffesmak for deg

Velg den smaken som passer deg

Kvaliteten på kaffen er nesten like viktig som gode priser når du skal velge kaffeleverandør. Derfor har vi valgt aktører som er spesialister på smak. Både Selecta og Chaqwa tilbyr prøvesmaking, slik at du enkelt kan finne din favoritt.

Skreddersydde løsninger

Med et bredt utvalg av smaker og maskiner får du løsningen som passer din bedrift. Service, kapasitet og smak kan tilpasses etter behov, slik at du kan servere kvalitetskaffe på arbeidsplassen.

Kaffeløsning

Få markedsledende betingelser på kaffe og kaffemaskiner

For å kunne hjelpe deg med kaffeløsninger til din arbeidsplass trenger vi mer informasjon om kaffebehovet i din bedrift. Du får en gratis og uforpliktende innkjøpsanalyse, hvor vi viser mulige besparelser din bedrift kan oppnå på kaffe og kaffemaskiner ved å benytte vår avtale. 

Få gratis analyse

Kaffeløsninger fra Selecta

Kaffeløsninger fra Selecta

Selecta ønsker å gi deg, dine ansatte og dine kunder den beste kaffeopplevelsen. Derfor er deres kaffemaskiner utvalgt til nettopp dette. Selecta har alt fra espressoshot til latte, te og varm kakao og selvfølgelig vanlig svart kaffe. Kreves det større mengder kaffe har flere av maskinene kannepåfylling. 

Aktiver avtalen med Selecta i Visma Innkjøpsportal →

Kaffeløsninger fra Chaqwa

Kaffeløsninger fra CHAQWA

CHAQWA er et kaffemerke av høy kvalitet som er utformet for å tilfredsstille en kresen generasjon av kaffedrikkere. Det er et resultat av global erfaring innen kaffe siden 1975. CHAQWAs eksperter kjøper inn utsøkte 100 % Arabica bønner, som så ristes og blandes så de er perfekt tilpasset den lokale smaken.

Aktiver avtalen med CHAQWA i Visma Innkjøpsportal →
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.