Interiør og design

Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid kan du få rabatter innen mange ulike avtaleområder. Avtalene som inngår i vårt konsept dekker de fleste innkjøp du trenger, her finner du en oversikt over hvilke avtaler vi har innen interiør og design.

Ønsker du å redusere kostnadene i din bedrift?
Gratis innkjøpsanalyse - se hvor mye du kan spare

   
   
   
   
   
   
   
   

Kontorinnredning

Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid kan du kjøpe kontorinnredning av høy kvalitet til en lavere kostnad. Hos vår leverandør, EdsbynSenab, finner du kontorinnredning som bidrar til et godt miljø på ditt kontor.

Økt lønnsomhet
EdsbynSenab er din partner i valg av interiørløsninger som kan bidra til økt lønnsomhet, motivasjon og trivsel gjennom mer arealeffektive og aktivitetsbaserte arbeidsplasser med tilhørende maskinløsninger.

Profilering

Det å profilere seg riktig er vesentlig for mange bedrifter. Det er gjennom profilering du skaper bedriftens identitet. Profilering kan også brukes til å skape særpreg eller fremheve et bestemt budskap. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får du gode priser hos leverandører som hjelper deg med å skape en riktig profil både internt og eksternt.

Verdiskapende kommunikasjon
Våre leverandører hjelper deg med alt fra planlegging til gjennomføring når du skal kommunisere hvem din bedrift er. Sammen med våre leverandører, Allkopi, Wittusen & Jensen og/eller Lyreco, kan dere skape en klar identitet.

Blomster

Har du en kollega som har vært hos deg i 10 år, en kollega som skal slutte eller noen som har bursdag? Blomster er et fint forslag i slike anledninger. Hos oss får du gode rabatter på blomster hos Euroflorist.

Til en hver anledning
Euroflorist har blomster for alle anledninger. Når du sender blomster, garanteres du topp kvalitet på alle friske blomster, som roser, tulipaner og årstidens blomster. Euroflorist tilbyr leveranse samme dag av buketter, blomsterdekorasjoner, blomstrende planter og gaver til nesten ethvert sted i verden.