Norwegian-avtale

Vismas avtale med Norwegian gir din bedrift opptil 16 % rabatt på flybilletter og gratis Fast Track. Enkel bestilling med avtalekode via Norwegians nettsider eller reisebyrå.

Spar opptil 16 % med Norwegian-avtale

De fleste bedrifter har kostnader knyttet til reise, og for mange er reiser i forbindelse med jobb en nødvendighet. Med Visma Innkjøpssamarbeid kan din bedrift oppnå reduserte kostnader på flyreiser, med gode avtalebetingelser til fordel for både de ansatte og bedriften. 

Ønsker du å vite hvor mye din bedrift kan spare på flyreiser?

Få en gratis og uforpliktende analyse

Fordeler med Vismas Norwegian-avtale:

  • Rabatt på Restriktiv/LowFare-billetter og Flexbilletter
  • Gratis Fast Track på både restriktive og fleksible billetter

Andre fordeler hos Norwegian:

  • Kvalitetsprodukt til en lav pris  
  • Høy punktlighet og regularitet
  • Nye fly med høy komfort og lave utslipp
  • 90 % av flyvninger i Europa har gratis WiFi
  • Norwegian Reiseassistent som App på din smarttelefon
  • Første europeiske flyselskap som tilbyr gratis WiFi om bord

Slik fungerer det:

Bedriften får opprettet en unik avtalekode som brukes for å få rabatt. Velg mellom to bestillingsmuligheter:

1. Norwegians nettsider
Ved bestilling på Norwegian sine nettsider legges avtalekoden inn på din profil i forkant av bestilling for å få rabatt. 

Har du ikke profil, må denne opprettes. 

Når du er logget inn, har lagt inn avtalekoden og søkt opp din reise vil de billettene du har rabatt på vises med en stjerne. 

Norwegian rabattavtale

2. Reisebyrå
Ved bestilling via reisebyrå må avtalekoden sendes til ditt reisebyrå. Reisebyrået registrerer koden i sitt system og alle ansatte får automatisk rabatt ved bestilling.

Hvordan går jeg frem?

For å få tilgang til avtalen med Norwegian må du inngå et innkjøpssamarbeid med Visma. Som medlem av Visma Innkjøpssamarbeid kan din bedrift kutte kostnader innen flyreiser og flere andre områder. Dette gir deg tilgang til markedsledende betingelser på produkter og tjenester bedriften trenger.

Bli medlem

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.