Frakt og bil for bedrifter

Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid kan du få rabatter innen mange ulike avtaleområder. Avtalene som inngår i vårt konsept dekker de fleste innkjøp du trenger, her finner du en oversikt over hvilke avtaler vi har innen frakt og bil.

Ønsker du å redusere dine kostnader innen frakt og/eller bil?
Gratis innkjøpsanalyse - se hvor mye du kan spare

   
   
   
   
   
   
   
   

Drivstoff

Bensin og diesel er en stor kostnadspost for mange bedrifter. Det å få ned drivstoffutgiftene så mye som mulig gir tydelige resultater i slutten av året. Gjennom avtalen med Visma Innkjøpssamarbeid får du gode rabatter på drivstoff hos Circle K. Du får også rabatter på bulkprodukter, vask og olje, samt pumpepris i Sverige og Danmark.

God tilgjengelighet
Med Circle K Firmakort kan du enkelt benytte deg av alle Circle K/ Statoils 598 utsalgssteder i Norge, inkludert automatstasjoner 1-2-3 og stasjoner i Best-kjeden.

Bilhold

Godt bilhold er avgjørende for bedrifter som er mye på farten. Bilens standard påvirker sikkerhet, økonomi og miljø. For at du skal slippe å forholde deg til ulike forhandlere har vi inngått en avtale med Autolease og Dekkmann.

Leasing av bil
Autolease har som mål å gjøre ditt bilhold så effektivt som mulig. Hos Autolease får du alt av bilrelaterte kostnader på en samlefaktura, frigjort kapital, interne ressurser og reduserte bilkostnader, samt markedets beste løsninger på nett.

Kvalitet i alle ledd
Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid får du alltid gode betingelser på dekk, felger, dekkhotell og rekvisita hos Dekkmann. Du får også gratis åtte punkt sjekk av bilen ved alle besøk. Hos Dekkmann er alt arbeid fagmessig utført.

Frakt

Er du opptatt av leveringsdyktighet, ledetider og fleksibilitet i forsendelser? Det er vi. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid kan du få tilgang til den gode avtalen vi har med DHL Express.

Det beste nettverket globalt og lokalt
Med flere internasjonale forsendelser enn noen andre er DHL opptatt av å holde det de lover ved å levere til avtalt tid. Avtalen gir deg store fordeler ettersom DHL sporer pakken uavhengig om den fraktes innenlands eller utenlands, til bedrifter eller til privatpersoner.

Budtjenester

Er fleksibilitet og at pakken blir levert til riktig tid viktig ved forsendelser? Det er det for mange bedrifter. Vår leverandør, Bring Express, er også opptatt av dette. Bring Express tilbyr budtjenester, distribusjon, ekspress- og hjemlevering i både Norge og internasjonalt.

Raske leveringer til riktig pris
Bring Express hjelper deg med alt fra planlegging til pakking og forsendelsesetiketter. Du slipper tungvinte mellomledd og får hele leveransen på en faktura. Bring Express gir deg alltid rask og personlig service, og er tilgjengelig med alt fra sykler til lastebiler når du trenger det.

Emballasje

Ofte skal produkter pakkes og sendes. I slike situasjoner er det viktig med riktig valg av leverandør som er god på emballasje. Hos oss får du bra rabatter hos Rajapack som er en del av Raja Group som er nr. 1 i Europa på emballasjeprodukter.

Rask levering
Rajapack leverer alt fra pappesker til bobleplast, hylser, konvolutter, pakkepapir og tape, samt annet utstyr til emballering, kontorrekvisita og lagerhold. Med 2200 artikler på lager til enhver tid får du rask levering av alt du trenger for sikker pakking og sending av dine produkter.