Taxi

Reduser bedriftens reisekostnader med gode besparelser på taxi i Norges største byer.
Kontakt oss

Store besparelser på taxi.

Når du trenger å komme deg raskt til eller fra et møte er taxi et perfekt reisevalg. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får du gode betingelser på taxi hos Norgestaxi. Avtalen passer for alle bedrifter, uavhengig av taxiforbruk. Du kan bestille direkte med rabattkode eller få en skreddersydd løsning med statistikk, fakturaløsning og/eller bestillingsløsning i resepsjonen.

Norgestaxi

Norgestaxi er Skandinavias største taxikonsern og Norges nest største taxiselskap. Norgestaxi har ca. 750 biler som befinner seg i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Buskerud.

Med Visma sin avtale får du:

  • Opptil 22 % rabatt på taxi i Norges største byer
  • Gratis mobilapp med brukervennlig grensesnitt
  • Alltid fastpris på din taxitur basert på korteste vei
  • Bruk av samme app i hele Sverige og København Lufthavn (Kastrup)

Få rabatt på taxi hos Norgestaxi

Norgestaxi logo

For å synliggjøre besparelsene din bedrift kan oppnå gjennom våre avtaler kan du få en gratis og uforpliktende innkjøpsanalyse. 

Spar tid og penger med et felles innkjøpssamarbeid.

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til 40 rammeavtaler innenfor alle områder du trenger til din daglige drift. Du får tilgang til noen av de beste betingelsene på markedet og vil raskt oppdage mange nye områder hvor det er mulig å kutte kostnader.

Få lavere reisekostnader med rabatt på:

Se også reisepolicy for bedrifter:

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Kontakt oss 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.