Serviced Apartments

Reduser reisekostnadene med markedets beste betingelser på Serviced Apartments.
Kontakt oss

Markedets beste betingelser på Serviced Apartments.

Det å kunne slappe av hjemme om kvelden, jobbe litt, skype med familien, lage middag eller se på TV i en egen leilighet kan gjøre kontrasten mellom hjemme og borte litt mindre når du er på forretningsreise. Ved å velge Serviced Apartments får du tilgang til fullt utstyrte leiligheter. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får du markedets beste betingelser hos Frogner House Apartments.

Frogner House Apartments

Frogner House Apartments er ledende leverandør av Serviced Apartments i Norge og har i dag 12 bygårder og 400 leiligheter med sentral beliggenhet i Oslo.

Med Visma sin avtale får du:

  • Opptil 15 % rabatt på overnatting
  • Egen kode som brukes ved bestilling
  • Overnatting fra 1 natt inkludert frokost
  • De ansatte i bedriften kan bruke avtalen privat

Få rabatt på Serviced Apartments

Serviced Apartments - Frogner House Apartments Logo

For å synliggjøre besparelsene din bedrift kan oppnå gjennom våre avtaler kan du få en gratis og uforpliktende innkjøpsanalyse. 

Spar tid og penger med et felles innkjøpssamarbeid.

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til 40 rammeavtaler innenfor alle områder du trenger til din daglige drift. Du får tilgang til noen av de beste betingelsene på markedet og vil raskt oppdage mange nye områder hvor det er mulig å kutte kostnader.

Få lavere reisekostnader med rabatt på:

Se også reisepolicy for bedrifter:

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Kontakt oss 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.