Leiebil

Reduser reisekostnadene med Norges beste bedriftsavtale på leiebil.
Kontakt oss

Landets beste bedriftsavtale på leiebil.

Det å ha en eller flere biler i bedriften er ofte en stor utgiftspost. Om bilene ikke brukes kan leiebil være et billigere alternativ i lengden. Du trenger ikke uroe deg for skatt, service, dekkbytte, garasje eller bilens verdinedgang. En god leiebilavtale kan også være nyttig for deg som reiser rundt i hele Norge eller har mange utenlandsreiser hvor firmabilen ikke kan benyttes.

Ved å benytte deg av en god leiebilavtale kan du redusere bedriftens reisekostnader. Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid får du gode priser hos Hertz – verdens største og eldste bilutleieselskap.

Hertz

Hertz har over 8.000 utleiekontorer i mer enn 150 land. I Norge har Hertz mer enn 170 utleiestasjoner på samtlige flyplasser og i de fleste større byer og tettsteder.

Med Visma sin avtale får du:

  • I snitt 25 % besparelse på leiebil
  • Kollisjonsskadeforsikring (CDW) og tyveriforsikring (TP)
  • Egen kode (CDP) som kan registreres hos reisebyrå
  • Gratis medlemskap i Hertz Gold Plus Reward

Få rabatt på leiebil hos Hertz

For å synliggjøre besparelsene din bedrift kan oppnå gjennom våre avtaler kan du få en gratis og uforpliktende innkjøpsanalyse. 

Spar tid og penger med et felles innkjøpssamarbeid.

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til 40 rammeavtaler innenfor alle områder du trenger til din daglige drift. Du får tilgang til noen av de beste betingelsene på markedet og vil raskt oppdage mange nye områder hvor det er mulig å kutte kostnader.

Få lavere reisekostnader med rabatt på:

Se også reisepolicy for bedrifter:

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Kontakt oss 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.