Flyreiser

Reduser bedriftens reisekostnader på flyreiser med rabatterte priser på flybilletter og Fast Track.
Kontakt oss

Store besparelser på flyreiser.

Mange av oss bruker fly som fremkomstmiddel når vi skal på forretningsreise. Billettpris og flyavganger er ofte viktige årsaker ved valg av flyreise. For mange av oss er også fleksibilitet til å endre flybilletter uten store kostnader avgjørende. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får du gode rabatter ved bestilling av alle ruter operert av Norwegian.

Norwegian

Norwegian er det tredje største lavprisselskapet i Europa og tilbyr over 512 ruter til mer enn 153 reisemål i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA.

Med Visma sin avtale får du:

  • Rabatter forbeholdt Norwegians største kunder
  • Rabatt på Restriktiv/LowFare-billetter og Flexbilletter
  • Gratis Fast Track
  • Egen avtalekode som kan registreres hos reisebyrå

Få rabatt på flyreiser hos Norwegian

Flyreiser - Norwegian

For å synliggjøre besparelsene din bedrift kan oppnå gjennom våre avtaler kan du få en gratis og uforpliktende innkjøpsanalyse. 

Spar tid og penger med et felles innkjøpssamarbeid.

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til 40 rammeavtaler innenfor alle områder du trenger til din daglige drift. Du får tilgang til noen av de beste betingelsene på markedet og vil raskt oppdage mange nye områder hvor det er mulig å kutte kostnader.

Få lavere reisekostnader med rabatt på:

Se også reisepolicy for bedrifter:

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Kontakt oss 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.