Strøm

Reduser bedriftens strømkostnader med kvalitetssikrede strømavtaler.
Kontakt oss

Rabatterte priser på strøm.

Strøm er ofte en stor utgiftspost for mange bedrifter. For å hjelpe deg med å redusere strømkostnadene i din bedrift har vi forhandlet frem gode priser hos Hafslund og Fjordkraft. Våre strømavtaler passer for alle bedrifter, uavhengig om du er en liten, mellomstor eller stor bedrift. Leverandørene bidrar til energisparing og hjelper deg med å få oversikt over ditt strømforbruk. 

Hafslund - strøm

Hafslund

Hafslund har et av Nordens fremste miljøer for handel av strøm på kraftbørsen. Gjennom konstant overvåking av strømmarkedet hjelper de bedrifter med bedre risikostyring og lavere priser.

Med Visma sin avtale får du:

  • I snitt 12 % besparelse på strøm
  • Fullt transparente priser
  • Ingen skjulte kostander eller fakturagebyrer
  • Vintersikring i vinterhalvåret (10 % under spot, 16/17)

Fjordkraft - strøm

Fjordkraft

Fjordkraft tilbyr strømavtaler tilpasset små og store bedrifter. Med verktøyet "Min Bedrift" får du full kontroll over forbruk og energirapportering – og hjelp til å redusere strømkostnadene.

Med Visma sin avtale får du:

  • I snitt 12 % besparelse på strøm
  • Ingen bindingstid
  • Ingen forskuddsbetaling
  • Kompetent forvaltning og sertifiserte rådgivere

For å synliggjøre besparelsene din bedrift kan oppnå gjennom våre avtaler kan du få en gratis og uforpliktende innkjøpsanalyse. 

Spar tid og penger med et felles innkjøpssamarbeid.

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til 40 rammeavtaler innenfor alle områder du trenger til din daglige drift. Du får tilgang til noen av de beste betingelsene på markedet og vil raskt oppdage mange nye områder hvor det er mulig å kutte kostnader.

Få lavere driftskostnader med rabatt på:

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Kontakt oss 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.