Data og tele

Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid kan du få rabatter innen mange ulike avtaleområder. Avtalene som inngår i vårt konsept dekker de fleste innkjøp du trenger til kontoret, her finner du en oversikt over hvilke avtaler vi har innen data og tele.

Ønsker du å redusere kostnadene i din bedrift?
Gratis innkjøpsanalyse - se hvor mye du kan spare

   
   
   
   
   
   
   
   

IKT-løsninger

Skaff bedriften lavere kostnader på IKT løsninger via Visma Innkjøpssamarbeid. Våre leverandører leverer alt fra løsninger og konsulenttjenester til software, hardware og IT-tilbehør. Vi gir deg tilgang til ferdigforhandlede rabatterte avtaler hos de anerkjente leverandørene Imento og Digisys Multidata.

Høy faglig kompetanse
Våre leverandører har høy faglig kompetanse og er ledende på produkter og tjenester innen IKT markedet. Via Visma innkjøpssamarbeid får du i tillegg svært gode betingelser.

Telecom

Vi i Visma er opptatt av å kunne tilby telecomavtaler som sikrer våre kunder en optimal kombinasjon når det gjelder pris, service og kvalitet. Vi er også opptatt av at leverandørene tilbyr løsninger som sikrer en smartere arbeidshverdag for deg og din bedrift.

Få kontroll på telecomkostnadene
Skaff bedriften bedre kontroll på telecomkostnadene gjennom Vismas innkjøpssamarbeid. Vi gir deg tilgang til ferdigforhandlede rabatterte avtaler på internettløsninger og fasttelefoni hos TDC og mobiltelefoni hos Telia.

Utskriftsløsninger

Skaff bedriften lavere kostnader på alt fra enkle kopimaskiner til raske, digitale multifunksjonelle systemer via Visma Innkjøpssamarbeid. Vi gir deg tilgang til ferdigforhandlede rabatterte avtaler hos de anerkjente leverandørene Canon og Sharp.

Et bredt produktspekter
Våre leverandører leverer et bredt spekter av maskiner samt løsninger for utskrifts- og kostnadskontroll, dokumentflyt, avansert skanning og systemer for lagring og gjenfinning.

Økonomisystemer

Det å ha et økonomisystem er vesentlig for alle bedrifter. Det er økonomisystemet som gir deg oversikt over kunder, fakturaer og betalinger, samt legger føringer for bedriftens administrative grunnmur. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får du rabatterte priser på økonomisystemet Mamut One Enterprise.

Kontroll på økonomien
Visma Mamut One Office er et av markedets mest komplette økonomisystemer med integrerte løsninger for faktura og kundeoppfølging (CRM), regnskap, lønn, innkjøp og logistikk (inkludert nettbutikk).