Vi gjennomfører forhandlingene for deg

Uavhengig om du er en stor eller liten bedrift trenger du produkter og tjenester som ikke er direkte knyttet til din kjernevirksomhet. En god leverandøravtale kan spare deg for mange penger.

Det å forhandle frem en gode innkjøpsavtaler er ofte tidkrevende og krever en veletablert forhandlingsprosess, høy kunnskap og sterk forhandlingskraft. Reforhandlinger av eksisterende avtaler er også en suksess faktor. Selv om en avtale var god for ett år siden er det ikke sikkert den er like god i dag.

Vi i Visma Innkjøpssamarbeid håndterer hele forhandlingsprosessen for alle våre kunder. Vi har utviklet en syvtrinnsmodell som viser deg den jobben vi gjør. Her kan du lese om alle leddene i forhandlingsprosessen.

Forhandlingsprosessen

Nye avtaler

På vår Twitter-profil kan du til en hver tid holde deg oppdatert på nye avtaler vi lanserer. Vi oppdaterer deg også om endringer i eksisterende avtaler.

Følg oss på Twitter: twitter.com/vismaNorge

Ønsker du informasjon på e-post - meld deg på vårt nyhetsbrev.

Twitter

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.