Adecco

Landsdekkende bemanningsselskap med lang erfaring

Adecco er et av Norges største bemanningsselskap og har mange års erfaring med bemanning og rekruttering. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får kundene betydelige rabatter på rekrutteringstjenester og er sikret en trygg og profesjonell prosess.

Adecco

Betydelige besparelser

For hver enkelt jobbsøker, er det viktig å finne den riktige arbeidsplassen. Adecco ønsker å bidra til at matchen mellom bedriften og jobbsøkeren blir optimal. Med over 40 avdelingskontorer i landet tilbyr Adecco midlertidig ansettelser og faste stillinger til norsk næringsliv.

Med Vismas ferdig fremforhandlede innkjøpsavtaler og betingelser med seriøse og profesjonelle aktører vil du som kunde oppnå betydelige besparelser i forhold til å utføre rekrutteringsprosessen selv.
Ansvarlig for hele rekrutteringsprosessen

Om rekruttering skjer til en fast eller midlertidig stilling, innebærer ofte en rekrutteringsprosess mer arbeid enn man tror. Annonsering, gjennomgang av CV’ er, intervjuer, referansesjekk, arbeidskontrakter, tilbakemeldinger og testing. For å nevne noe. Alt dette skal gjøres i tillegg til daglige gjøremål.

Trond Sandvik er salgssjef i Adecco og er ansvarlig for at kundene opplever den beste rekrutteringsprosessen.

- Gjennom å benytte Adecco når behovet oppstår, kan vi løse arbeidet med rekrutteringen raskt og effektivt. Ved rekruttering til både faste og midlertidige stillinger tar Adecco ansvar for hele rekrutteringsprosessen, og ved midlertidige stillinger tar vi også alt det som et arbeidsgiveransvar innebærer.
Variasjon i ordretilgang/produksjon

Adecco har erfart at mange kunder opplever variasjon i ordretilgang/produksjon, perioder med sykdom hos ansatte, svangerskap og lignende over en periode.

- Vi i Adecco kan tilpasse løsninger hvor vi setter inn vikar fra 5 timer til flere måneder innenfor de fleste yrkeskategoriene. Gjennom innkjøpssamarbeidet til Visma får du alltid tilgang på de beste kandidatene og den beste oppfølgingen av kandidater. I tillegg tilbyr vi gode testverktøy av kandidater og mulighet for videointervju.
Eksisterende kunde?
Logg inn i innkjøpsportalen for å aktivere avtalen med Adecco.
Ønsker du tilgang til Visma Innkjøpssamarbeid og alle våre avtaler?
Klikk her og få en gratis og helt uforpliktende innkjøpsanalyse.
Kontaktinformasjon
Telefon: 21 00 25 00
E-post: va@visma.no