Effektiviserer hele innkjøpsprosessen fra behov til betaling

Effektiviserer hele innkjøpsprosessen fra behov til betaling

Visma Proceedo effektiviserer prosesser knyttet til avtalehåndtering, innkjøp, bestilling og fakturabehandling. Skyløsningen vår dekker hele prosessen – fra behov til betaling. 

Visma Proceedo hjelper deg med å få bedre kontroll over avtaler og innkjøp, reduserte kostnader samt bedre kvalitet og sporbarhet i prosessen fra behov til betaling. E-handelsløsningen brukes i dag av et hundretalls store virksomheter innenfor offentlig og privat sektor. 

Våre moduler 

Alle modulene i Visma Proceedo er nettbaserte og kan nås fra enhver datamaskin. Det er en skybasert løsning og selges som SaaS (software as a service). Det betyr at du slipper investere tid og ressurser i maskinvare, drift og vedlikehold. Samtidig som du slipper å tenke på installasjoner og fremtidige oppgraderinger.  I stedet kan du konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomhet. Les mer om Proceedo Moduler.

Øystein Engen, Procurement Services, Nordea:

”Vi har automatisert rundt 60 % av prosessen med faktura gjennom faktura-abonnementsmodulen og ordrematching og varemottak i innkjøpsmodulen i Visma Proceedo.”

Leverandørtilkoblinger for elektronisk handel

Visma Proceedo har i dag 300 000 brukere og over 4 000 tilkoblede leverandører. Vi har lang erfaring med oppkobling av leverandører og vet hva som kreves av både kunde og leverandør for en rask og smertefri oppkobling. Les mer om Leverandørtilknytninger.

Camilla Nilsson, Central Procurement, DB Schenker:

”Schenker foretar hvert år et regnskapsoppgjør for e-handel for å gjøre rede for besparelser som er gjort ved hjelp av denne typen handel. I 2012 har DB Schenker Sverige spart SEK 13 400 000.”   

Rapport: Automatisert prosess fra innkjøp til betaling

Visma Proceedo fakturamatching

I denne rapporten ser vi nærmere på automatisert innkjøp-til-betaling, og gir deg tips til hvordan du kan lykkes med en løsning for fakturahåndtering som henger sammen med et bestillingssystem og som er integrert med økonomisystemet. 

Last ned

Kontakt oss

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.