Purring

Vi sender ut betalingspåminnelse og følger opp skyldner

Reduser risikoen for at dine krav går tapt

Jo raskere vi sender ut en betalingspåminnelse, desto større er sjansen for at saken ikke går til inkasso. Påminnelsen (varselet) må inneholde ny betalingsfrist som må overholdes for at kravet ikke skal sendes til inkasso. Den skal også inkludere et purregebyr til satser bestemt av Finansdepartementet.

 

Vår purretjeneste inkluderer:  

  • Effektivt og tilpasset purreløp
  • Utsendelse av inkassovarsel
  • Sms-varsling
  • Full kontroll og innsyn i webportal
  • Kvalitetssikret oppfølging iht. gjeldende lover og regler
Rask oppfølging
Reduserte tap
God kundebehandling

Bedre kostnadskontroll, cash flow og oversikt 

Phonect er et telekomselskap med over 500 000 fakturaer i året. Bedriften har siden 2008 outsourcet håndtering av faktura, inkasso og reskontro til Visma. I videoen under forteller Hans Petter Asplin, CFO i Phonect, om sin kundeerfaring så langt.

 

Profesjonell og rask oppfølging av dine kunder


Vi prøver alltid å finne en rask og rettferdig løsning for dine kunder.

Våre saksbehandlere er sertifiserte og har høy fagkompetanse.

Våre viktigste kunder er dine. Vårt mål er å bevare dine gode kunderelasjoner.
Du har en kontaktperson som kjenner ditt firma og som støttes av et team med fagkyndige saksbehandlere.

Inkasso en del av tjenesten

Vi sørger for å sende ut brev og betalingsoppfordring med formalkrav. Vi kontakter skyldner via telefon, sms og epost – og vi søker alltid mulige, frivillige løsninger før saken bringes inn for rettsapparatet.

Dersom kravet ikke blir innfridd håndterer vi rettslig inkasso og stiller med juridisk kompetanse. Hvis skyldner er midlertidig ute av stand til å gjøre opp for seg, vil vi overvåke skyldnerens status og dermed øke muligheten for at du likevel får kravet ditt innfridd. Les mer om vår inkassotjeneste.

  • Utlandsinkasso og langtidsovervåkning
  • Onlinetilgang for å følge alle sakene
  • God oppfølging av dine kunder
  • Fast kundebehandler

Er din bedrift interessert i å vite mer om våre tjenester?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

 

Kontakt oss

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.