Kort om oss

Product og Technology-avdelingen i Visma Financial Solutions AS består i dag av 24 ulike personligheter. Felles for denne gjengen er at vi alle elsker å utvikle og videreutvikle teknologi som gjør hverdagen enklere for våre kunder.

Hos oss jobber utviklerne i tverrfaglige team som har ansvaret for hele livssyklusen av et produkt - fra idè til avvikling. Teamene består av en fin miks av unge nyutdannede og seniorer - som sammen utfyller hverandre og spiller hverandre gode.

Vil du bli en del av oss? Sjekk ut våre ledige stillinger, eller ta kontakt med Thomas Iversen, Director, Development & Technology, for en uformell prat.

Ledige stillinger >>

 

Vi snakker i mange koder - og designmetoder

Vi har en fantastisk bredde i forhold til tekniske muligheter. Visma er et av Europas største software selskap, og vår kjernevirksomhet er å utvikle programvare som skiller oss ut i markedet. Vårt fokus er derfor å utvikle innovative produkter og tjenester, hvor innvolvering av kundene våre er en viktig del av hele utviklingsfasen.

Vi bruker forskjellige designmetoder, og her kan du få utfolde deg i både RESTful API, Microsoft .net core, SPA og Web components. Vi utvikler også egne API’er for å sikre sømløs integrering mellom systemene i tillegg til at vi har avanserte datavarehus løsninger.

Hos oss kan du snakke i mange ulike programmeringsspråk - alt i fra .net, .net core, Angular, React, Progress(*), ASP.net, Progress web speed, Time Extender (data warehouse framework), Python og Java.

 

 

Vi-snakker-i-mange-koder.jpg

Kristoffer_Warholm_350px.jpg

Jeg startet i rollen som Junior System Developer i januar 2022 etter å ha jobbet som deltidsansatt og Intern i selskapet i to år. Jeg trives veldig godt, og har fått utvikle meg i den retningen jeg selv har ønsket. Jeg ser at jeg har stor nytte av å ha jobbet i ulike avdelinger de to siste årene. Det er gøy å kunne bidra med ny innsikt og nye perspektiver som blir satt pris på.

Kristoffer Warholm // Junior System Developer

Hils på Kristoffer og Joakim

Kristoffer og Joakim er to av våre nyeste tilskudd i avdelingen. Begge jobber som systemutviklere på team Automation & Web, som i dag består av fire personer.

De jobber primært med frontend- og backend-utvikling av portalene våre som inkluderer MinSide, AutoCollect, Webfaktura - og vår nye Order to cash-løsning.  

Så hva var grunnen til at disse to søkte jobb hos oss?

- Visma er defintivt et attraktivt selskap å jobbe i. I tillegg så var teknologien viktig for meg - og det store utviklingsmiljøet. Her får du jobbe med det nyeste innen teknologi, drive med nyutvikling og nye prosjekter, forteller Kristoffer.

- Alt det Kristoffer nevner var viktig for meg også da jeg søkte. Jeg får også jobbe med .NET-rammeverket - som jeg har god erfaring med fra før, og det var viktig for meg i valg av ny arbeidsgiver, tilføyer Joakim.

 

Product_Technology.jpg

Thomas_Iversen_756x504.jpg

Møt teknologidirektøren

Thomas Iversen er Development Director i Visma Financial Solutions AS. Les om hvordan Thomas kombinerer teknologi og ekspertise i utvikliningen av fremtidens betalingsoppfølging.

Bli bedre kjent med Thomas her

Har du hørt om Visma TechZone?

I Visma har vi en egen hub for teknologi og kompetansedeling som heter Visma TechZone. Dette er en hub hvor dyktige mennesker kan jobbe og dele erfaring med likesinnede. Her finner du informasjon og innhold for deg som er utvikler eller jobber innen teknisk it-ekspertise. Anbefaler en titt - her er det mye spennende innhold!

 

Besøk Visma TechZone her >>