Mennesker som snakker sammen

Inkasso

Vi følger opp dine kundefordringer

Slik jobber vi med inkasso

Hos oss kan du være trygg på at all innfordring og inkasso foregår i lovmessige, kontrollerte og kvalitetssikrede former. Du får gode råd og vi hjelper deg med å etablere og kvalitetssikre gode innfordringsrutiner.

Kundehåndtering

Bak de fleste økonomiske mislighold finnes mennesker med et oppriktig ønske om å gjøre opp for seg. Denne holdningen legger grunnlaget for jobben vi gjør.

Utenrettslig og rettslig inkasso 

All inkasso skal skje i samsvar med god inkassoskikk. Gjennom oss kan din bedrift være trygg på at inkassoprosessen foregår i etiske og lovmessige former.

Juridisk rådgivning

I noen tilfeller kan det være behov for juridisk bistand. Vi hjelper våre oppdragsgivere med juridisk rådgivning slik at vi ivaretar deres økonomiske og juridiske interesser.

Overvåking

Er skyldneren midlertidig ute av stand til å gjøre opp for seg kan det likevel være mulig å finne en løsning. Ved å overvåke skyldners status øker muligheten for at du får kravet ditt innfridd.

Internasjonal inkasso

Visma Financial Solutions er medlem av TCM Group, et nettverk av internasjonale samarbeidspartnere som kjenner de respektive lands individuelle lover og regler. 
Trykk her for å lese mer om vårt nettverk.

Visma AutoCollect

Visma AutoCollect er en helautomatisk purre- og inkassotjeneste som er integrert med Visma sine ERP-systemer. 

Les mer om Visma AutoCollect her!

 

Ofte stilte spørsmål om inkasso

Vi har svart på noen spørsmål vi ofte får tilsendt om hvordan man jobber med inkasso.