Slik jobber vi med inkasso

Vi er opptatte av å ivareta kunderelasjonene dine. Ønsker du at vi skal hjelpe deg når pengene dine uteblir, så kan du være trygg på at all innfordring og inkasso foregår i lovmessige, kontrollerte og kvalitetssikrede former.

Kundehåndtering

Bak de fleste økonomiske mislighold finnes mennesker med et oppriktig ønske om å gjøre opp for seg. Denne holdningen legger grunnlaget for jobben vi gjør.

Utenrettslig og rettslig inkasso 

All inkasso skal skje i samsvar med god inkassoskikk. Gjennom oss kan din bedrift være trygg på at inkassoprosessen foregår i etiske og lovmessige former.

Juridisk rådgivning

I noen tilfeller kan det være behov for juridisk bistand. Vi hjelper våre oppdragsgivere med juridisk rådgivning slik at vi ivaretar deres økonomiske og juridiske interesser.

Overvåking

Er skyldneren midlertidig ute av stand til å gjøre opp for seg kan det likevel være mulig å finne en løsning. Ved å overvåke skyldners status øker muligheten for at du får kravet ditt innfridd.

Internasjonal inkasso

Visma Financial Solutions er medlem av TCM Group, et nettverk av internasjonale samarbeidspartnere som kjenner de respektive lands individuelle lover og regler. 
 

Visma AutoCollect

Visma AutoCollect er en helautomatisk purre- og inkassotjeneste som er integrert med alle Vismas økonomisystemer. 

Gratis i å bruke. Ingen oppstartskostnader!

Les mer

 

Ofte stilte spørsmål om inkasso

 
Hva er inkasso? Hvordan fungerer det i praksis? Finn svar på disse spørsmålene, og andre ting du lurer.