Robotic Process Automation (RPA)

Gratis webinar om den digitale assistenten i Bluegarden Lønn og HR

Hva ville du sagt hvis du kunne få en ansatt som jobbet 24-timer i døgnet, aldri var syk, aldri tok ut en eneste feriedag og aldri prøvde å få  lønnsøkning? Du tenker kanskje nå at det ikke finnes? Da tar du feil.

Nå har du muligheten til å bli kjent med Bot-Anna, den digitale assistenten som elsker reiseregninger! Ken Graham er Group Manager for RPA-teamet i Visma Enterprise. I løpet av 30 min. vil han vise deg hvordan Bot-Anna jobber, og hva Visma kan tilby av tjenester rundt RPA.

Webinaret holdes tirsdag 19. juni kl 10:00

Bli inspirert. Meld deg på webinar i dag!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Ken Graham er Group Manager for RPA-teamet i Visma Enterprise. Han har bred erfaring innen prosjektledelse og scrum samt prosessmodellering og -optimalisering fra både offentlig og privat sektor

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.