Mobile løsninger for lønn og HR

Selvbetjente tjenester for større virksomheter

Ansatte stiller i dag større krav til mobile løsninger for lønn og HR, og det forventes fleksible verktøy som gir tilgang til informasjon når som helst, og hvor som helst. Mobilen har endret hvordan, når og hvor vi jobber, og har bidratt til et globalt fellesskap og enklere hverdag.

Mobilen er et naturlig og nødvendig verktøy for å effektivisere arbeidsprosesser, og det medfølger store gevinster ved å integrere mobilapplikasjoner i arbeidsprosessene.

Våre mobile løsninger for lønn og HR

 

Utlegg og reiseregning på mobil

Spar tid, redusér kostnadene og kvitt deg med papirbunken ved å føre reiseregningene digitalt. Ha full oversikt og godkjenn dokumenter mens du er på farten med en fleksibel nettbasert løsning. 

Les mer om våre løsninger for utlegg og reiseregning på mobil

Lønnsslipp på mobil

Glem hundrevis av mail i innboksen, og spar tid og ressurser. Nå kan ansatte trygt og enkelt motta lønnsslipp rett på mobilen, på en moderne og effektiv måte. 

Les mer om våre løsninger for lønnsslipp på mobil

Ressursstyring på mobil

Vikarhåndtering og overtidsforbruk kan være vanskelig og utfordrende. Våre mobile løsninger for ressursstyring gir deg bedre oversikt, og gjør det enklere og mer effektivt å kommunisere med dine ansatte.

Les mer om våre løsninger for ressursstyring på mobil

Målrettet rekruttering i skyen med Visma EasyCruit

Visma EasyCruit er et skybasert rekrutteringsverktøy som sikrer god kvalitet i alle ledd av rekrutteringsprosessen. Løsningen vil gjøre det lettere for deg å finne de rette kandidatene – og beholde dem. 

Les mer og test hvordan Visma EasyCruit kan bidra til din rekrutteringsprosess

Kontakt oss

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Gjelder henvendelsen support?

Bluegarden Lønn og HR
Kontakt servicedesk på telefon 06005 (fra utlandet +47 48 50 60 05)

Visma Enterprise HRM
Ta kontakt her

Vi er klar for GDPR! Våre løsninger er tilpasset de nye lovpålagte personvernsreglene.
Se hvordan vi har gjort det her

Vil du vite mer om våre løsninger for HRM?

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.