Lønnsadministrasjon

Outsourcing av lønn med Bluegarden Lønn og HR

Vi er ditt lønnskontor!

Lønn skal ut uansett. Med oss på laget har du ressursene du trenger til enhver tid, også når sykdom inntreffer og ferie skal avvikles. I tillegg har vi høy fagkompetanse og er alltid oppdatert på nye regler og endringer i lovverket. Alt i alt sikrer vi at riktig lønn blir utbetalt til rett tid, mens du kan slappe av og legge mer fokus på kjernevirksomheten.

Slik fungerer tjenesten

 

3 gode grunner

Minsker kostnader

Outsourcing av lønnshåndtering er ofte mer kostnadseffektivt enn å ha interne ressurser som tar seg av oppgavene. Ved å overlate ansvaret til våre lønnskonsulenter, slipper du kostnader rundt kompetanseutvikling av lønnspersonal og programvare. Vi tilbyr en effektiv og trygg lønnshåndtering til en bestemt pris.

Kvalitetssikring

Våre erfarne og kompetente lønnskonsulenter kvalitetssikrer lønnshåndteringen fra rapportering til utbetaling. Vi er til enhver tid oppdatert på de lover og regler som gjelder for lønnshåndtering. Du kan være trygg på at rett lønn utbetales til rett tid og til rett person.

Frigjør ressurser

Lønnsadministrasjon tar tid og krever spisskompetanse som ikke nødvendigvis kan utnyttes effektivt til andre oppgaver i organisasjonen. Ved å flytte oppgaven ut av huset kan både ledere og medarbeidere ha mer fokus på kjernevirksomheten.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med salg

Vurderer du outsourcing av lønn og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt


Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

 

Vi er klar for GDPR! Våre løsninger er tilpasset de nye lovpålagte personvernsreglene.
Se hvordan vi har gjort det her

Vil du vite mer om våre løsninger for HRM?