Bluegarden Innsikt

Komplett analyseverktøy for deg som bruker Bluegarden Lønn og HR

Med Bluegarden Innsikt får du rask og enkel tilgang til nøkkeltall og styringsinformasjon for din virksomheten - når som helst, hvor som helst. Løsningen er brukervennlig og gjør det enkelt å bygge egne rapporter spesielt tilpasset din virksomhets behov.

Løsningen gir deg grunnlaget for å fatte de rette beslutningene og ligge i forkant av utfordringene. I tillegg kan du trekke ut alle registrerte data og implementere det i egen database.

Bluegarden Innsikt leveres som standard i HR-Portalen og kan utvides til en mer avansert løsning hvor du selv setter rammene for datauttrekk og rapportering.

Se hvordan Bluegarden Innsikt fungerer

Kontakt oss

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Gjelder henvendelsen support?

Bluegarden Lønn og HR
Kontakt servicedesk på telefon 06005 (fra utlandet +47 48 50 60 05)

Visma Enterprise HRM
Ta kontakt her

Vi er klar for GDPR! Våre løsninger er tilpasset de nye lovpålagte personvernsreglene.
Se hvordan vi har gjort det her

Vil du vite mer om våre løsninger for HRM?

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.