Værnes kundecase

Værnesregionen, med Stjørdal og Selbu kommune i spissen, er de første i Norge til å ta i bruk velferdsteknologi koblet med den elektroniske pasientjournalen. De startet februar 2013 med 11 boenheter med dør- og bevegelsessensorer, fallsensorer og temperatursensorer. 

En slik helhetlig løsning betyr at varsler fra ulike sensorer samles ett sted, og man får en god oversikt over brukeren.

I videoen deler IT-leder, hjemmesykepleier og lederen i levekårskomiteen i kommunestyret og kontrollutvalget på fylkestinget deres tanker og erfaringer fra eldreomsorgen og velferdsteknologi prosjektet.

Her får du en kort oppsummering fra Vœrnesregionen. Ønsker du å vite mer kan du se hele videoen.

Se fullstendig kundecase »

Velferdsteknologi fra Visma ikon sitat

Det er helt avgjørende for oss at all kritisk informasjon fra Velferdsteknologi lagres automatisk og sikkert i pasientjournalen.
- IT-leder Elin Wikmark Darell

Velferdsteknologi prøves nå ut og utvikles sammen med brukere, pårørende og ansatte i omsorgstjenestene i Stjørdal og Selbu. Vi har stor tro på dette prosjektet, men det vil kreve store endringer i måten vi organiserer omsorgsarbeidet.
- Prosjektleder Solrunn Haarstad

Vismas helhetlige omsorgsløsning

Vismas elektroniske pasientjournal er integrert med moderne velferdsteknologi, slik at all nødvendig informasjon om brukeren samles ett sted.

Hvordan fungerer løsningen?

Brukere som trenger pleie/tilsyn får installert en “sentralenhet” på vegg i egen bolig. Sensorer tilpasset hver enkelt bruker sender informasjon til denne sentralen ved hjelp av radiosignaler. Sentralenheten sender så informasjonen videre til pleie- og omsorgssystemet i kommunen.

Alarmer fra sensorene, i kombinasjon med en mobil pleie- og omsorgsløsningen (alltid oppdatert pasientjournal på et nettbrett, f.eks. en iPad), muliggjør tilgang på pleie døgnet rundt og til minst mulig forstyrrelser for brukeren.

I videoen ser du enkelt hvordan løsningen fungerer

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.