Hvordan komme i gang med Glup

Hva er Glup?

 

Glup er en læringsplattform utviklet i samarbeid med norske kommuner og kursleverandører for å kunne planlegge, tilrettelegge, gjennomføre og dokumentere kompetanse på ett og samme sted. Her vil du finne kurs fra blant annet Visma og NHI, avhengig av hvilke kursleverandører din arbeidsgiver har en avtale med.

 

Kom i gang

For å komme i gang med Glup trenger du et brukernavn og passord. Du kommer til å få en velkomstmail fra firmapost.smartskill@plusport.com. Du vil også få en mail fra do.not.reply@platform.visma.com. Denne vil ta deg gjennom det siste steget for å fullføre din bruker.

Har du tilgang til: Veilederen, Community, Expense, visma.net, GAT, eller tilsvarende Visma løsninger? Da kan du benytte deg av samme brukernavn og passord når du logger inn på Glup!  

  • Brukernavn: Din e-postadresse
  • Passord: I e-post invitasjonen er det en link slik at du kan opprette deg et passord og deretter logge inn.


Vi anbefaler at du lagrer https://glup.plusport.com/ som et bokmerke i nettleseren din. Da kan du enkelt finne tilbake til Glup neste gang du vil ta et kurs!

 

Meld deg på et kurs på 1-2-3!

Når du har kommet inn i Glup ser du hovedmenyen og hjemmesiden. Her ser du navigeringsknappene til kurskatalogen, oversikten over min læring og min profil.

 

Forside glup.jpg

 

Det er tre steg for å melde deg på et kurs. Først må du finne kurset du vil melde deg på.

Du kan enten klikke på “katalog” , eller “kurskatalog” som gir deg en oversikt over kursene i Glup. Kursene du ser, vil variere ut ifra hvilke kursleverandører din virksomhet har tilgang til.

Du kan enten filtrere for å lete etter kurs, eller bruke søkefeltet for å finne kurset du søker etter.

  1. Klikk enter for å søke.
  2. Velg deretter kurset du vil registrere deg på,
  3. Klikk bekreft for å fullføre registreringen.

Du er nå registrert på kurset, og er klar for å starte!

Hvis du angrer på registreringen, kan du alltid slette den ved å klikke på slett kursregistrering. Du kan ta et på nytt om du ønsker det. Når du registrerer deg for et kurs du allerede har tatt nullstilles testen!

Last ned ditt kursbevis

Flere av kursene i Glup gir deg et kursbevis når du har fullført kurset. Du kan finne en oversikt over kursbevisene dine under “Min profil”. 

For å gå direkte til kursbevisene dine, klikk på “Mine Kursbevis”. Her vil du få en oversikt over dine kursbevis, og når du oppnådde de. Klikk på knappen med pil nedover, for å laste ned kursbeviset. 

Spørsmål og svar

Finner du ikke det du ser etter?

Fyll ut skjemaet under for å ta kontakt med oss, så hører du fra oss så snart som mulig!